Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα διοικητικά περιμένουν οι παίκτες

07:32 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού παρακολουθούν τις διοικητικές εξελίξεις και περιμένουν να μάθουν για την επόμενη μέρα από επίσημα χείλη.

Οι «πράσινοι» ευελπιστούν να λυθούν τα προβλήματα του συλλόγου, παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσα από το ίντερνετ και τις εφημερίδες, ωστόσο αναμένουν και επίσημη ενημέρωση.

Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει σήμερα (09/05) ή αύριο (10/05), καθώς υπάρχει το κρίσιμο

παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι παίκτες περιμένουν κάποιον στην Παιανία τις επόμενες μέρες για να τους πει για τα διοικητικά δρώμενα.

Μόλις ενημερωθούν οι παίκτες, αμέσως αναμένεται να δρομολογηθούν και εξελίξεις για την επόμενη μέρα του καθενός. Πέρα από τα χρήματα που οφείλονται, είναι πολλά και τα συμβόλαια που λήγουν ή άλλα που θεωρούνται «βαριά», οπότε θα πρέπει να υπάρξει τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.

Σε πολλούς από τους παίκτες θα προταθεί μείωση των αποδοχών τους, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τη νέα τάξη πραγμάτων. Ωστόσο, κάποιοι αναμένεται να μην δεχθούν και θα γίνει προσπάθεια για λύση του συμβολαίου τους.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν ανήκει ο Σεμπάστιαν Λέτο, αφού στον Παναθηναϊκό περιμένουν μια καλή πρόταση για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα