Focus στο ντέρμπι στο Ελληνικό

07:32 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Γλυφάδας και Απόλλωνα Σμύρνης στο Ελληνικό ξεχωρίζει στην 19η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η «μάχη» της ανόδου και της παραμονής «φουντώνει». Ο ΑΟ Γλυφάδας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου μέσω των play off. Από την άλλη,

οι Απολλωνιστές θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για την απευθείας άνοδο.

Ο δεύτερος Πανηλειακός «κοντράρεται» με τη Ζάκυνθο στον Πύργο και θα κυνηγήσει το τρίποντο, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογική απώλεια του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ελληνικό και να περάσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι νησιώτες θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις.

Στο… κυνήγι της ανόδου βρίσκεται και η Καλαμάτα, η οποία απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας επιθυμεί μόνο την κατάκτηση των τριων βαθμών που θα την κρατήσουν κοντά στις θέσεις των play off. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντώνη Πριόνα αντιμετωπίζει τους Μεσσήνιους αποδεκατισμένη, έχοντας αρκετά προβλήματα, αλλά με μοναδικό σκοπό τον θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή.

Παιχνίδια «ζωής και θανάτου» και μακριά από τις έδρες τους δίνουν ο Ηλυσιακός και η Προοδευτική με Ρούβα και ΑΟΧ αντίστοιχα.

Ο σύλλογος του Σάκη Δέδε θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά και πάνω από την 9η θέση που οδηγεί στα play out, όπως και ο Ρούβας, που θέλει να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Football League 2.

Η Προοδευτική επιθυμεί βαθμούς για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, το ίδιο και ο γηπεδούχος ΑΟΧ που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του.

Ρεπό έχει ο ΠΑΟ Ρουφ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2 έχει ως εξής:

Δημοτικό Πύργου: Πανηλειακός- Ζάκυνθος: 17.00
Δημοτικό Καλαμάτας: Καλαμάτα- Αστέρας Μαγούλας: 17.00
Γήπεδο Ελληνικού: ΑΟ Γλυφάδας- Απόλλων Σμύρνης: 17.00
Δημοτικό Περιβολίων: ΑΟΧ- Προοδευτική: 17.00
Δημοτικό Γέργερης: Ρούβας- Ηλυσιακός: 16.45
Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

Keywords
Τυχαία Θέματα