Πιο μακριά... δεν γίνεται για τον Butler των Ρόγιαλς

07:03 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ένα εκπληκτικό τριπλό home run του Billy Butler στο όγδοο inning διαμόρφωσε το 6-4 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα σε βάρος των Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Οι Chris Getz και Humberto Quintero πέτυχαν τα άλλα RBIs των «βασιλικών», οι οποίοι ξεπέρασαν νέα

αρνητική εμφάνιση του βασικού τους pitcher και πήραν τη νίκη. Πάντως απαιτήθηκε το έκτο φετινό home run του Butler, που «εξαφάνισε» τη μπάλα. Ακόμα, ο Μουστάκας είχε 1/4 hits, ενώ ο Jonathan Broxton συμπλήρωσε έξι saves.

Τέσσερα home runs πέτυχε ο Josh Hamilton στο 10-3 των Τέξας Ρέιντζερς επί των Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη. Πρόκειται για τον 16ο παίκτη σε όλη την ιστορία του μπέιζμπολ με αυτή την επίδοση! Συνολικά είχε οκτώ RBIs, αφού πέτυχε και double! Home run είχε και ο Adrian Beltre για τους Τεξανούς, ενώ οι Μαρκάκης και J.J. Hardy σκόραραν με αντίστοιχο τρόπο για τους Όριολς. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Neftali Feliz (2-1) πήρε τη δεύτερη του νίκη σαν starting pitcher.

Ο Τζορτζ Κοτταράς δεν χρησιμοποιήθηκε στο εύκολο 8-3 των Μιλγουόκι Μπρούερς σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς. Πάντως ο Jay Bruce βοήθησε με home run τον Yovani Gallardo (2-3) να χρεωθεί τη νίκη, ενώ ο Aramis Ramirez έκανε 3-run triple.

Γέμισε τις βάσεις του, αλλά ο αντικαταστάτης του Mariano Rivera, David Robertson, σημείωσε strikeout σε βάρος του Carlos Pena και πήρε το πρώτο του save στο 5-3 των Νιου Γιορκ Γιάνκις με τους Τάμπα Μπέι Ρέις. Νωρίτερα ο Raul Ibanez έκανε δύο home runs και o Curtis Granderson ένα, οπότε προκάλεσαν την πρώτη φετινή ήττα του James Shields (5-1). Τη νίκη χρεώθηκε ο Ivan Nova (4-1), αν και οι Ρέις είχαν δύο home runs από τους Luke Scott και Jose Molina.

Νικητήριο 2-out single σημείωσε ο Lucas Duda στο 7-4 των Νιου Γιορκ Μετς επί των Φιλαδέλφεια Φίλις. Συνολικά είχε δύο hits και ισάριθμα RBIs όσα και ο David Wright. Από την άλλη, ο Hunter Pence έκανε home run, αλλά ο Jon Rauch πήρε το save σαν έκτος pitcher των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου»..

Με 2-run single του Dan Uggla στο όγδοο inning, οι Αλτάντα Μπρέιβς κέρδισαν με 3-1 τους Σικάγο Καμπς. Ακολούθησε το δέκατο save του Craig Kimbrel, ώστε να ολοκληρωθεί η πολύ δύσκολη νίκη των «γενναίων».

Διακόπηκε το νικηφόρο σερί επτά παιχνιδιών των Μαϊάμι Μάρλινς ύστερα από το 3-2 από τους Χιούστον Άστρος. Ο Lucas Duda ήταν αυτός που «έγραψε» νικητήριο 2-out RBI single. Πάντως οι Omar Infante και John Buck πέτυχαν home runs για τους Μάρλινς, αλλά ο πρώτος παραχώρησε και δύο runs ύστερα από λάθος.

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Scott Diamond (1-0), αφού έμεινε για επτά innings στο βουναλάκι κατά τη διάρκεια του 5-0 των Μινεσότα Τουίνς με τους Λος Άντζελες Έιντζελς. Βοηθήθηκε από το διπλό home run του Ryan Doumit, ενώ ο έτερος pitcher, Dan Haren (1-3). αντικαταστάθηκε στο τέταρτο μόλις inning. Εν τέλει ο Brett Myers πήρε το όγδοο του φετινό save.

Με triple του Alex Rios σε βάρος του Chris Perez (0-1) στο δέκατο inning, οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ επικράτησαν με 5-3 των Κλίβελαντ Ίντιανς. Ακολούθησε

Keywords
Τυχαία Θέματα