Πάλι τα ίδια ο Morgan και τελικό οι Μπρούερς

Ο Nyjer Morgan πέτυχε το walk-off single, για πολλοστή φορά φέτος, και πρόσφερε την νίκη με 3-2 στο δέκατο inning στους Μιλγουόκι Μπρούερς στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό της National League.

To καθοριστικό χτύπημα πέρασε οριακά δίπλα από τον J.J. Putz, αλλά τελικά κατέληξε στο outfield και ο Carlos Gomez σκόραρε εύκολα. Αυτή

η φάση ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό ματς διάρκειας 221 λεπτών, αφού στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας είχε λήξει 2-2.

Ο Jason Upton είχε ανοίξει το σκορ με ατομικό home run στο τρίτο inning για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Ο Yovanni Gallardo, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν επέτρεψε άλλο run μέχρι το τέλος του έκτου inning, κάτι που δεν κατάφερε ο ομόλογος του αρχικός pitcher, Ian Kennedy. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέταρτο inning και προηγήθηκαν στο έκτο.

Το διαμορφωμένο 2-1 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το ένατο inning, αλλά o John Axford δεν πήρε το save, αφού παραχώρησε την ισοφάριση. Πάντως ολοκλήρωσε το υπόλοιπο inning και συνέχισε «καθαρός» στο πρώτο extra, οπότε χρεώθηκε την νίκη και γλίτωσε τα… ψυχολογικά προβλήματα.

Πλέον, οι Μπρούερς προκρίθηκαν στον τελικό της NL. Σε αυτό θα αντιμετωπίσουν είτε τους Φιλαδέλφεια Φίλις με μειονέκτημα έδρας, είτε τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς με πλεονέκτημα. Ο αντίπαλος τους θα καθοριστεί από τον αγώνα των δύο παραπάνω ομάδων, ο οποίος είναι σε εξέλιξη. Από την πλευρά τους, οι D-Backs ξεκινούν… διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα