Ολοκληρώθηκε η πώληση των Ντότζερς

02:32 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Επίσημος ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς είναι πλέον ο Μάτζικ Τζόνσον και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο παλαίμαχος NBAer ηγήθηκε ομάδα επιχειρηματιών και εξαγόρασε τον ιστορικό σύλλογο του Λος Άντζελες έναντι δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Την Τρίτη (01/05) η συμφωνία επικυρώθηκε, αφού αναγνωρίστηκε επίσημα η μεταφορά των μετοχών από τον πρώην ιδιοκτήτη, Frank McCourt.

Η δίκη συνεχίζεται

Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Roger Clemens, κυριαρχεί στην επικαιρότητα, αφού το

δικαστήριό του, αναφορικά με τη χρήση αντικανονικών ουσιών, συνεχίζεται. Ένας παλιός συμπαίκτης του, Andy Pettite, δήλωσε σαν μάρτυρας ότι είχε συζητήσει με τον Clemens το 1999 για θέματα ντόπινγκ! Το θέμα έχει ακόμα αρκετό... δρόμο.

«Καμπάνα» σε Young

Ποινή επτά ημερών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή του MLB στον Delmon Young των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Σε αυτό το διάστημα δεν θα πάρει τα 257,240 δολάρια, τα οποία προέβλεπε το συμβόλαιό του. Ούτως ή άλλως έχει τεθεί στο περιθώριο από τους «τίγρεις» ύστερα από το γνωστό περιστατικό έξω από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Επιστροφή Craig

Ενεργοποιήθηκε ο Allen Craig και επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ο 27χρονος utilityman ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ολοκλήρωσε την πορεία του στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Παράλληλα ο Erik Komatsu, outfielder, υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Δύο μήνες έξω ο Longoria

Χωρίς τον Evan Longoria θα πορευτούν πιθανότατα οι Τάμπα Μπέι Ρέις για έξι με οκτώ εβδομάδες. Ο άτυχος παίκτης υπέστη τραυματισμό στον δικέφαλο.

Καλούν Butera οι Τουίνς

Θέλουν να προσθέσουν βάθος στη θέση του catcher και για αυτό οι Μινεσότα Τουίνς προτίθενται να προσθέσουν τον Drew Butera στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Άλλωστε ο βασικός catcher, Joe Mauer, αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

«Νυστέρι» σε Lidge

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στον Brad Lidge, relief pitcher των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Σε περίπου τρεις εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του στα γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα