Πίστη του Πίπεν στους Μπουλς

02:32 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Παρά τον νέο τραυματισμό του Ντέρικ Ρόουζ, ο 46χρονος Σκότι Πίπεν διατηρεί την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των Σικάγο Μπουλς.

Ο 6-φορές πρωταθλητής του NBA δημοσίευσε επιστολή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ταύρων», στην οποία τονίζει ότι οι Μπουλς είναι η καλύτερη ομάδα του «μαγικού» κόσμου, είτε έχουν τον Ρόουζ στη διάθεσή τους, είτε όχι. Επίσης σύγκρινε τις τωρινές εξελίξεις με την ομάδα του 1993-94, η οποία πήρε 55 ματς χωρίς τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο τελευταίος είχε αποσυρθεί τότε

για πρώτη φορά από το μπάσκετ.

«Ναι, έχεις χάσει ένα από τα αδέρφια σου, έναν μαχητή με όλες τις σημασίες της λέξης. Ωστόσο γνωρίζεις πως έχει πολλά ακόμα να δώσεις. Είσαι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ, μέχρι κάποια άλλη να αποδείξει το αντίθετο. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να έχεις τη συμπεριφορά του κορυφαίου συνόλου. Μπορεί να ξεχάσεις τον στόχο, πριν γίνουν τα ίδια τα ματς, αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Έφτασε η ώρα που κάθε παίκτης θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Αποφάσισε ποιος είσαι πραγματικά και διέκρινε την αξία σου σαν μπασκετμπολίστας. Θυμήσου όλα όσα έχεις προσφέρει φέτος και γιατί είσαι πολύτιμο μέλος των Μπουλς. Το 1993-94 εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Δεν λυπηθήκαμε για την απώλεια του Τζόρνταν και συνεχίσαμε» έγραψε μεταξύ άλλων ο Hall of Famer απευθυνόμενος σε κάθε μέλος του τωρινού ρόστερ ξεχωριστά.

Οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» στοχεύουν στον πρώτο τους τίτλο σε 14 χρόνια. Το 1998, στο τελευταία πρωτάθλημα των Μπουλς, ο Πίπεν ήταν ακόμα μέλος του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα