Ο Σελετόπουλος σχολιάζει την περίπτωση Κόττεριλ

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά σχετίζεται με την απόφαση του προπονητή του στην εθνική Αυστραλίας» αναφέρει ο Δημήτρης Σελετόπουλος στο Onsports σχετικά με τον Τζόνο Κόττεριλ.

Χθες γράψαμε πως ο πολίστας του Πανιωνίου Τζόνο Κόττεριλ σκέφτεται να μην επιστρέψει στην Ελλάδα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στη Νέα Σμύρνη.

Για να θυμηθείτε το χθεσινό δημοσίευμα, πατήστε: Φεύγει ο Κόττεριλ από τον Πανιώνιο.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Σελετόπουλος επιβεβαιώνει μεν το ενδεχόμενο μη επιστροφής του παίκτη, τονίζοντας ωστόσο πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί.

«Φυσικά και θέλω πίσω τον Κόττεριλ, ο παίκτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όπως μου έχει πει, οικονομικό. Μάλιστα υπάρχει εισιτήριο για τις 21 Γενάρη, οπότε ο Κόττεριλ αναμένεται στην Ελλάδα στις 22 του μήνα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σελετόπουλος.

Και συνέχισε: «Ο προπονητής του στην Αυστραλία Τζον Φοξ τον απειλεί πως αν έρθει στην Ελλάδα, θα αποκλειστεί από την Εθνική. Το ίδιο πρόβλημα είχε και στο παιχνίδι με τη Σαβόνα, αλλά καταφέραμε και πήραμε παράταση για να τον έχουμε. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση και να μπορέσει ο Τζόνο να επιστρέψει γιατί είναι σημαντική η παρουσία του στην ομάδα, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους φετινούς μας παίκτες».

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα