Ανάσα για τον ΚΑΟΔ, 74-71 το Περιστέρι

Συναρπαστικό ήταν το ματς στη Δράμα, ανάμεσα σε ΚΑΟΔ και Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 74-71. Χαραλαμπίδης, Χαντ και Τσέρανιτς ξεχώρισαν από την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη, ενώ για το Περιστέρι που έχει να νικήσει από τις 11 Δεκεμβρίου προσπάθησαν

οι Γιαννόπουλος και Εντουαρντς.

Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και με τους Χαντ - Χαραλαμπίδης προηγήθηκε από πολύ νωρίς με διψήφιο αριθμό πόντων 13-3. Μέχρι το φινάλε της πρώτης περιόδου, όμως, το Περιστέρι αντέδρασε και με τον Χάρη Γιαννόπουλο σε καλή μέρα μείωσε σε 19-24 (10`).

Ο νεαρός φόργουορντ των φιλοξενούμενων συνέχισε την καλή του απόδοση και στη δεύτερη περίοδο. Παράλληλα, ανέβασαν την απόδοσή τους και οι Εντουαρντς - Μότσνικ, με αποτέλεσμα να περάσει το Περιστέρι μπροστά στο σκορ. Ο Ζάρας με τρίποντο μείωσε, ωστόσο, τη διαφορά στον πόντο, στην εκπνοή του ημιχρόνου (40-41, 20`).

Το ντέρμπι στη Δράμα συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν πόντο - πόντο και τον ΚΑΟΔ να παίρνει το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα (54-53).

Το φινάλε της αναμέτρησης αναμενόταν συναρπαστικό και πράγματι έτσι εξελλίχθηκε, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 63-63, πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Σε αυτό το καθοριστικό σημείο, οι Χαντ και Τσέρανιτς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς και ο ΚΑΟΔ μπήκε προηγούμενος με 70-67 στο τελευταίο λεπτό.

Πιο ψύχραιμοι στις τελευταίες επιθέσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Α1 (74-71), ενώ το Περιστέρι γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα