Ντοκ Ρίβερς: «Κρίσιμο το τέταρτο παιχνίδι»

Στην κρισιμότητα του τέταρτου αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στάθηκε ο Ντοκ Ρίβερς, λίγες ώρες πριν από το συγκεκριμένο ματς.

Ο τεχνικός των εκπροσώπων της Βοστόνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για το αποψινό (19/05, 03:00) παιχνίδι με τους «σίξερς» έχοντας τα γνωστά μικροπροβλήματα των Ρέι Άλεν, Πολ Πιρς και Έιβερι Μπράντλεϊ. Πάντως ο Ρίβερς προτίμησε να αναλωθεί στην αξία της νίκης:

«Η σειρά δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο σφιχτή,

αν το σκεφτείς. Κάποιος θα κερδίσει απόψε και ελπίζω να είμαστε εμείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, όπως και για αυτούς. Θα είναι καλύτεροι, αλλά ελπίζουμε πως θα παραμείνουμε εύστοχοι και αυτοί άστοχοι. Άλλωστε έχασαν πολλά αμαρκάριστα σουτ στον προηγούμενο αγώνα».

«Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Οι αντίπαλοι μπορούν να ανέβουν με τη βοήθεια του κόσμου τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σειράς. Προφανώς είναι καλύτεροι στη Φιλαδέλφεια, οπότε πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και να πιέσουμε περισσότερο στα σουτ από την περιφέρεια» υποστήριξε, από την πλευρά του, ο Πιρς.

«Να εμφανίσουμε το ίδιο πάθος. Είμαστε ακόμα στην έδρα τους, οπότε δεν πρέπει να σταθούμε στο θετικό μας τρίτο παιχνίδι. Εγώ δεν θα αλλάξω κάτι, αφού νιώθω ήδη έτοιμος, ώστε να αναλάβω σουτ» συμπλήρωσε ο Άλεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα