Φαβορί ο Πάτρικ Γιούινγκ για τους Σάρλοτ Μπόμπκατς

Οι πρώτες επίσημες συζητήσεις των Σάρλοτ Μπόμπκατς με τον Πάτρικ Γιούινγκ ολοκληρώθηκαν και οι πιθανότητες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «αγριόγατων» από τον παλαίμαχο ΝΒΑer αυξήθηκαν.

Ο 49χρονος Αμερικανός μίλησε με τον πρόεδρο, Ρον Χίγκινς, και τον GM, Ρικ Τσο. Επίσης, όπως είναι γνωστό, διατηρεί φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος φαίνεται πως στηρίζει απόλυτα την πρόσληψη του Γιούινγκ.

Πάντως ο επί 16 χρόνια παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς έχει

ακόμα ισχυρό ανταγωνισμό για τη θέση του κόουτς των «αγριόγατων», καθώς εξετάζονται πολλές ακόμα περιπτώσεις προπονητών. Θυμίζουμε πως μόλις συμπλήρωσε πέντε χρόνια στο τεχνικό επιτελείο των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ έχει συνολικά 9ετή πορεία στους πάγκους του ΝΒΑ, αφού πέρασε προγενέστερα από τους πάγκους των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και Χιούστον Ρόκετς.

Το 2012-13 σκοπεύει να αναλάβει κάποια ομάδα του «μαγικού» κόσμου, όπως έχει ξεκαθαρίσει, αν και έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο στους Μάτζικ. Ωστόσο ο σύλλογος του Ορλάντο ενδέχεται να αποδεσμεύσει τον Σταν Βαν Γκάντι και όλο το επιτελείο του εντός των επόμενων ημερών, οπότε ο Γιούινγκ θα μείνει ελεύθερος.

Παράλληλα δημιουργήθηκε φημολογία περί ένταξής του στους Νικς. Συγκεκριμένα φαίνεται πως τον ζήτησε ο Μάικ Ουόντσον, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων περί μονιμοποίησης του σαν τεχνικός των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα