Νέα κατηγορία και απολογία για Τσακογιάννη

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση των «στημένων» αγώνων στην Ελλάδα, βρέθηκε την Παρασκευή (18/05) ο Γιώργος Τσακογιάννης.

Στον πρώην «ισχυρό» άντρα της Ηλιούπολης, όπως και στον Αχιλλέα Μπέο την Τετάρτη, απαγγέλθηκε μια επιπλέον κατηγορία σε αυτές που ήδη τον βαραίνουν και συγκεκριμένα το αδίκημα της απάτης σε βάρος του ΟΠΑΠ.

Ο Τσακογιάννης,

ο οποίος κατέθετε επί δυόμισι περίπου ώρες, αρνήθηκε τις κατηγορίες απαντώντας προφορικά στα ερωτήματα του ανακριτή, ενώ ο δικηγόρος του κατέθεσε και 40σέλιδο υπόμνημα.

Μετά την απολογία του δε, επέστρεψε στις φυλακές των Τρικάλων όπου και κρατείται κατηγορούμενος για την «πολύκροτη» υπόθεση των «στημένων».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως τον επόμενο μήνα, όταν και συμπληρώνεται ένας χρόνος προφυλάκισής του, το Συμβούλιο Εφετών θα κληθεί να αποφασίσει αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί ή θα παραμείνει προφυλακισμένος για άλλους έξι μήνες.

Υπενθυμίζεται τέλος πως στις 31 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν στον ανακριτή τόσο ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, όσο και ο μεγαλομέτοχος των Αρκάδων, Δημήτρης Μπάκος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Καλόφωνου και ο Μάκης Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα