Μήνυση του Jonathan Vilma σε NFL

Νομικά κινείται πλέον ο Jonathan Vilma εναντίον του NFL και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Ο linebacker των Νιου Ορλίνς Σέιντς ήταν ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι τιμωρήθηκαν από τη λίγκα λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών των «αγίων». Πρώτα κατατέθηκαν εφέσεις και στη συνέχεια η ένωση παικτών έκρινε πως το NFL δεν είναι αρμόδιο, ώστε να

επιβάλει ποινές σε παίκτες αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πλέον ο Vilma συμπεριέλαβε τα πολιτικά δικαστήρια στην υπόθεση δίνοντας μία διαφορετική χροιά.

Αισιοδοξία για Loomis στους Σέιντς

Ο GM των «αγίων», Mickey Loomis, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανανέωση του συμβολαίου του Drew Brees. Θυμίζουμε πως ο Pro Bowl quarterback έχει δυσανασχετήσει για την καθυστέρηση της σχετικής διαδικασίας.

Στους Τζετς ο Yeremiah Bell

Τον έμπειρο safety, Yeremiah Bell, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Τζετς έναντι συμβολαίου ενός έτους αξίας 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 34χρονος Αμερικανός αποδεσμεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο από τους Μαϊάμι Ντόλφινς, ύστερα από 9ετή πορεία.

Υπέγραψε ο Kirkpatrick

Την 17η επιλογή του φετινού ντραφτ, Dre Kirkpatrick, «δέσμευσαν» οι Σινσινάτι Μπένγκαλς. Πλέον θα διεκδικήσει θέση βασικού cornerback, ενώ οι Μπένγκαλς έχουν ακόμα τέσσερις επιλογές ντραφτ, από τις δέκα συνολικά, χωρίς συμβόλαιο.

«Έκλεισαν» Glenn οι Μπιλς

Ο offensive tackle, Cordy Glenn, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπάφαλο Μπιλς, αφού επιλέχθηκε στη 41η θέση του ντραφτ. Εκκρεμεί μονάχα ο receiver, T.J. Graham, που δεν έχει «δεσμευτεί», από τις εννέα φετινές επιλογές ντραφτ του συλλόγου.

Πέμπτη επιλογή ντραφτ για Μπακανίερς

Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο linebacker και επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου, Lavonte David, με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Ωστόσο οι Mark Barron (safety) και Doug Martin (running back) παραμένουν «αδέσμευτοι».

«Δέσμευση» στον Dennard

Οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς πρόσφεραν τετραετές συμβόλαιο στον Alfonzo Dennard. Επιλέχθηκε στον έβδομο γύρο του ντραφτ, αλλά θα ήταν αρκετά ψηλότερα, αν δεν είχε συλληφθεί πέντε μέρες, πριν από τη διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NFL.

Keywords
Τυχαία Θέματα