Ντέρμπι λοιπόν το βραδάκι στο ΟΑΚΑ!

Και νομίζω γιατί το συνηθίζω σε τέτοια ματς να παίζω και κανένα στοίχημα για να κάνω πιο ευχάριστη και αγωνιώδη την τηλεθέασή του! Έτσι λέω να κάνω και απόψε αν και δεν πισετύω ότι θα υπάρχει ιδιαίτερη αγωνία! Ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων είναι το απόλυτο φαβορί και νομίζω ότι οι bookmakers θα δικαιωθούν απόλυτα!

Ο Παναθηναϊκός

είναι σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς απουσίες με τον κόσμο στο πλευρό του και με έναν αντίπαλο να παραπαίει από όλες τις απόψεις! Με απουσίες , κουρασμένη και με τα γνωστά διοικητικά προβλήματα η ΑΕΚ είναι ο ιδανικός αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει μόνος του στην κορυφή.

Ασχέτως αν είναι ντέρμπι ο Παναθηναϊκος σήμερα θα κάνει υγιεινό περίπατο! Άσος λοιπόν! Και για τους τολμηρούς άσος από ημίχρονο...

Καλός άσος δείχνει και το ματς στην Ξάνθη, ανάμεσα στην SKODA και την Κέρκυρα! Από την μία έχουμε την γηπεδούχο ομάδα που κατά την γνώμη μου αδικείται από την βαθμολογική της θέση, αφού θεωρώ ότι και καλή μπάλα έχει παίξει, αλλά και δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει σχετικά εύκολα.

Στην έδρα της σήμερα θέλει το τρίποντο για να πάρει βαθμολογική ανάσα και νομίζω ότι απέναντι σε μία ομάδα που έχει να παίξει δύο εβδομάδες και στο φετινό πρωτάθλημα δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, πολύ περισσότερο εκτός έδρας, οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι πολύ κοντά να κατακτηθούν από την Ακριτική ομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα