Κιάμος: «Ο ΠΑΟ έχει το προβάδισμα»

Είναι γνωστό στους περισσότερους πως ο Πάνος Κιάμος είναι οπαδός της ΑΕΚ.

Πάνω από όλα όμως είναι φίλος του ποδοσφαίρου και κάνει τις προγνώσεις με αντικειμενικό τρόπο όταν του ζητούν να μιλήσει για την αγαπημένη του ομάδα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μιλώντας στο Onsports για το κυριακάτικο (6/11) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ,

έχρισε φαβορί τους «πράσινους», τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην αγωνιστικότητα των Λέτο και Κουίνσι, αλλά και στην συμπεριφορά που θα έχει η άμυνα της Ένωσης. Υποστήριξε δε, πως το επιθυμητό θα ήταν να έπαιρναν εισιτήρια και οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνου Κιάμου:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Παίζει πολύ καλή μπάλα και έχει το προβάδισμα. Έχει ορισμένους ποδοσφαιριστές που είναι βαρόμετρα, όπως ο Λέτο και ο Κουίνσι και η απόδοσή του θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ ρόλο θα παίξει και η συμπεριφορά της άμυνας.

Πολλές φορές κρίνονται σε αυτήν την παράμετρο οι αγώνες που δίνει η ΑΕΚ, αφού μπορεί για παράδειγμα να βάλει δύο γκολ και να δεχτεί τρία. Μακάρι οι παίκτες της ΑΕΚ να βρεθούν σε καλή μέρα και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Θα ήταν πολύ καλό αν έδιναν εισιτήρια στους οπαδούς της ΑΕΚ, για να ζούσαμε την παλιά ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, όμως, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ανεγκέφαλοι που προκαλούν επεισόδια. Δεν έχουμε παιδεία με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο να χάνει από αυτή την άποψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα