Νέο shutout για τον Brandon Morrow των Μπλου Τζέις

Ο Brandon Morrow οδήγησε τους Τορόντο Μπλου Τζέις στο 2-0 σε βάρος των Νιου Γιορκ Μετς με το δεύτερό του shutout σε τέσσερα παιχνίδια!

Εννέα strikeouts σημείωσε ο Morrow (5-2), ενώ παραχώρησε μόλις τρία hits στο τρίτο shutout της καριέρας του. Μάλιστα ο καναδικός σύλλογος βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης του MLB.

Τριπλό home run πέτυχε ο Joey

Votto στο δύσκολο 6-5 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Τη νίκη χρεώθηκε ο Homer Bailey (2-3), αν και δέχθηκε home runs από τους Russell Martin και Jayson Nix. Στο τέλος ο Jose Arrendondo πήρε το πρώτο του save με τα δύο τελευταία outs, ύστερα από το αρνητικό ξεκίνημα του Sean Marshall στο ένατο inning.

Σε εξέλιξη είναι τα Κλίβελαντ Ίντιανς-Μαϊάμι Μάρλινς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Όκλαντ Αθλέτικς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Τάμπα Μπέι Ρέις-Ατλάντα Μπρέιβς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Μινεσότα Τουίνς και Κολοράντο Ρόκις-Σιάτλ Μάρινερς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Μπόστον Ρεντ Σοξ, Σικάγο Καμπς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Χιούστον Άστρος-Τέξας Ρέιντζερς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Μπάλτιμορ Όριολς και Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Έιντζελς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, τα οποία ξεκινούν στις πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα