«Ξύπνησαν» στο τρίτο οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς

Οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς επιβλήθηκαν με 3-0 των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στο «Prudential Center» και προηγήθηκαν με 2-1 στην ημιτελική σειρά των playoffs του NHL.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι οι «διάβολοι» κυριάρχησαν στο τρίτο. Ωστόσο βρήκαν τον Henrik Lundqvist απέναντί τους, ο οποίος αποδείχθηκε απροσπέλαστος. Συγκεκριμένα ο Σουηδός τερματοφύλακας έκανε 36 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ και πήρε το δεύτερο shutout της σειράς.

Πάντως το 0-0 «έσπασε» με δύο γκολ

σε διάστημα 117 δευτερολέπτων στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Πρώτος σκόραρε ο Dan Girardi σε power play και ακολούθησε ο rookie Chris Kreider με το πέμπτο του γκολ στην postseason, ενώ δεν έχει «γράψει» ακόμα σε regular season.

Τα δύο «κολλητά» γκολ που δέχθηκε ο Martin Brodeur αποδείχθηκαν υπεραρκετά για τους Νεοϋορκέζους, από τη στιγμή που ο Lundqvist συνέχισε εντυπωσιακά. Άλλωστε το 3-0 σημειώθηκε 2:13 πριν από τη λήξη, όταν ο Ryan Callahan επιστέγασε τη νίκη της ομάδας στέλνοντας το puck στην ανυπεράσπιστη, πια, εστία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (22/05, 03:00) θα διεξαχθεί το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Πλέον οι Ρέιντζερς προηγούνται με 2-1, αλλά έχουν έναν ακόμα αγώνα στο Νιου Τζέρζεϊ.

{youtube}8X4WzF7n1x4{/youtube}

{youtube}ClgSE55lRbw{/youtube}

{youtube}_VCrDkMeNxc{/youtube}

{youtube}9ukuV2PJOpY{/youtube}

{youtube}QQFztXMPpDs{/youtube}

{youtube}RYX7Z6ljLTw{/youtube}

{youtube}FwaVge70Les{/youtube}

{youtube}O4GkETaJ-tw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα