Ντουέιν Ουέιντ: «Δεν έχω πρόβλημα με Σποέλστρα»

Ο Ντουέιν Ουέιντ θεωρεί λυμένο το «θέμα» με τον Έρικ Σποέλστρα, ενώ δέχθηκε «πυρά» από προπονητή ομάδας μπέιζμπολ.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής Αμερικανός είχε επιτεθεί λεκτικά στον προπονητή του κατά τη διάρκεια του τρίτου 12λεπτου της δεύτερης ήττας των Μαϊάμι Χιτ από τους Ιντιάνα Πέισερς. Ύστερα από το ρεπό της Παρασκευής (18/05), ο «φλας» επέστρεψε, όπως αναμενόταν, στις προπονήσεις της ομάδας του.

«Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Δεν τσακώθηκα πρώτη φορά με τον Σποέλστρα, ούτε για τελευταία. Αυτά συμβαίνουν

σε όλες τις οικογένειες και αυτή των Χιτ δεν αποτελεί εξαίρεση» δήλωσε ύστερα από την προπόνηση ο Ουέιντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30άχρονος γκαρντ επισκέφτηκε τον Τομ Κριν την Παρασκευή (18/05) εκμεταλλευόμενος το ρεπό του. Πρόκειται για τον προπονητή του στο Μαρκέτ, όσο αγωνιζόταν σε κολεγιακό επίπεδο. Από το 2008, άλλωστε, ο Κριν έχει αναλάβει το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Πάντως ο Ozzie Guillen, προπονητής των Μαϊάμι Μάρλινς του MLB, επιτέθηκε στον Ουέιντ, με αφορμή τη συμπεριφορά που έδειξε ο παίκτης εναντίον του κόουτς του στους Χιτ. Ισχυρίστηκε, συγκεκριμένα, ότι θα έδιωχνε τον «φλας» από την ομάδα, αν ήταν ο ίδιος αρμόδιος. Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Guillen κυριάρχησε πρόσφατα στις επικεφαλίδες του Μαϊάμι, όταν ισχυρίστηκε ότι λατρεύει τον Φιντέλ Κάστρο.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τον κρίσιμο τέταρτο αγώνα των πρωταθλητών της Southeast εναντίον των Πέισερς. Έχοντας μείνει πίσω με 2-1 νίκες, οι Χιτ έχουν αύριο (20/05, 22:30) ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα