Ναδάλ: «Πιο κοντά στο Νο 2 απ' ό,τι στο Νο1»

O Ράφαελ Ναδάλ πήρε τον 8ο τίτλο στο Μόντε Κάρλο αλλά δεν νιώθει ότι είναι εφικτό να πάρει και το Νο 1 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο πρώτος του τίτλος τους τελευταίους 10 μήνες, δεν φτάνει για να τον στείλει όσο ψηλά θα ήθελαν οι φαν του και ο ίδιος ο Ισπανός το ξέρει. Λίγο πριν πατήσει το χώμα στο Barcelona Open είπε: «Αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να παίξω καλά στη Βαρκελώνη και όχι το Νο1. Άλλωστε είμαι πιο κοντά στο Νο2 απ'ότι στο Νο1.

Για

τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσω τον Νόβακ, όμως για να είμαι ειλικρινής, πιο σημαντικός ήταν ο τίτλος μου στο Μόντε Κάρλο. Όταν τελειώσει η καριέρα μου, αυτό που θα μείνει θα είναι οι τίτλοι και όχι τα αποτελέσματα μεταξύ των τενιστών. Ο στόχος μου είναι να πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Ξεκινάω ένα ξεχωριστό τουρνουά για μένα, γιατί παίζω στο σπίτι μου και ελπίζω να ξεκινήσω και να το ολοκληρώσω επιτυχημένα».

Ο Ναδάλ απέχει 3500 βαθμούς πίσω απ'τον Τζόκοβιτς, ενώ νιώθει την ανάσα του Νο 3, Ρότζερ Φέντερερ στον σβέρκο του, καθώς τους χωρίζουν μόλις 900 βαθμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα