oneiro vardinogiannidon

Add captionΔευτέρα χτες και δεν είχαμε κύκλους και μπουρμπουλήθρες. Το στερητικό σύνδρομο είναι κοντά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε ένα «δεν ασχολούμαι» του παρκαδόρου στα αθλητικά site. Και από παντού να απουσιάζει το όνομά του. Εκτός από την εκπομπή των αγαπημένων του γαύρων «Ολα12». Εκεί όπου η Τζίνα Αλοίμονου εξομολογήθηκε πόσο αγαπά η οικογένεια τον Παναθηναϊκό (διαβάστε
εδώ περισσότερα)...
Κάποια στιγμή ανησυχήσαμε δηλαδή μην τυχόν και έχει πάει ξανά για σκι. Και αρχίσει από εκεί τις διαψεύσεις. Ειδικά τώρα που το θέμα που ανακινήθηκε με το γήπεδο της Λεωφόρου, δείχνει να παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή. Ή μήπως απόλυτα ελεγχόμενη; Μήπως δηλαδή αυτή ήταν εξαρχής η επιδίωξη εκείνων που σχεδίασαν τη μπίζνα για να «κονομήσουν».
Η ονειρεμένη «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού από τους εγγυητές του Συλλόγου, την οικογένεια Βαρδινογιάννη δόθηκε στον κόσμο της ομάδας το 2006. Τότε η εφημερίδα του πάντα έγκυρου σε θέματα Παναθηναϊκού και πολύ περισσότερο σε αυτά που αφορούν τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιαννη, προσπαθώντας να καλύψει ακόμη ένα χαμένο πρωτάθλημα, παρουσίασε ένα κακέκτυπο του «Ντραγκάο» της Πόρτο βάζοντας από πάνω δυο Τριφύλλια και τον τίτλο «Εκτόξευση».
Σήμερα στην ίδια εφημερίδα περιμένουν την κατασκευή του γηπέδου. Ποιος βέβαια θα το χτίσει, είναι μια άλλη ιστορία την οποία δεν μας λένε. Ωστόσο το όνειρο της οικογένειας και της εφημερίδας είναι εμφανές στο πρωτοσέλιδο.
«Ιδια πορεία με αυτή του 2010» ανακαλύπτει το Derby σήμερα και (προσπαθεί να) εξηγεί: «Ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε φέτος μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τη χρονιά του νταμπλ». Και για το τέλος κρατάει το... κερασάκι: «Οι πράσινοι ξόδεψαν το καλοκαίρι του 2009 πάνω από 16 εκατ. για μεταγραφές και φέτος μόλις 600.000 ευρώ».
Στο ρεπορτάζ του «ελεύθερου σκοπευτή» Κώστα Πιτιακούδη υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το «πάντα τερματίζει πρώτος στα πλέι οφ» το οποίο «δένει» υπέροχα με το υπόλοιπο κείμενο – ονείρωξη.
Βέβαια παραλείπει διακριτικά τη... λεπτομέρεια ότι ο Παναθηναϊκός του 2010 πήρε και το Κύπελλο, δεν αποκλείστηκε από τον Πανιώνιο. Παραλείπει την λεπτομέρεια ότι ο Παναθηναϊκός του 2010 έφτασε ως τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ νικώντας δις τη Ρόμα. Παραλείπει τη λεπτομέρεια ότι ο Παναθηναϊκός του 2010 είχε πουλήσει 25.000 διαρκείας και όχι 9.000. Παραλείπει τη λεπτομέρεια ότι ο Παναθηναϊκός του 2010 είχε μέσο όρο εισιτηρίων πολλαπλάσιο από το τραγικό εφετινό νούμερο. Παραλείπει τη λεπτομέρεια ότι με «σχεδόν» τους ίδιους βαθμούς ΠΗΡΕ το πρωτάθλημα και όχι κάποια θέση στα πλέι οφ.
Και με τη συνήθη τακτική της συγκεκριμένης εφημερίδας ψεύδεται ξεδιάντροπα όταν αναφέρει ότι δεν υπήρχαν διοικητικές τριβές το 2010. Εκείνη τη χρονιά ξεκίνησε ο πόλεμος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και της εφημερίδας «Πράσινη» του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προς οτιδήποτε εκφράζει την πολυμετοχικότητα. Προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Πατέρα και προς όποιον μέτοχο στήριξε το εγχείρημα όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Γιάν
Keywords
Τυχαία Θέματα