Μία ημέρα μακριά από το όνειρο ο Παναθηναϊκός

Η πρώτη ημέρα του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη κύλησε ομαλά. Το κλίμα στις τάξεις των παικτών των πρωταθλητών Ευρώπης είναι πολύ καλό με τους «πράσινους» να είναι πολύ ήρεμοι και απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση επί τουρκικού εδάφους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να... κατεβάζει ταχύτητα και να ρίχνει το βάρος του

στην ψυχολογία αλλά και στην συντήρηση. Άλλωστε απομένει μόλις μια ημέρα πριν από το μεγάλο ραντεβού των πρωταθλητών Ευρώπης με τους επίδοξους διεκδικητές του τίτλου. Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από χθες το βράδυ η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα των «πράσινων». Το... καρέ των ομάδων του Final 4 συμπληρώθηκε μιας και τον Παναθηναϊκό τον ακολούθησαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός.

Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν... αγγίζουν στο ελάχιστο την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του παραμένουν αφοσιωμένοι 100% στην δουλειά που έχουν μπροστά τους, αδιαφορώντας πλήρως για το τι γίνεται γύρω τους. Το πρόγραμμα για τους πρωταθλητές σήμερα έχει μία προπόνηση, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου του Final 4 με τους προπονητές των ομάδων, αλλά και από έναν παίκτη..

Keywords
Τυχαία Θέματα