Δεν θα πουλήσει τους Τρέιλ Μπλέιζερς ο Πολ Άλεν

Για μία ακόμα φορά, ο ιδιοκτήτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Πολ Άλεν, διέψευσε φημολογίες περί πώλησης του συλλόγου.

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της «Microsoft» διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Μπλέιζερς τα τελευταία 24 χρόνια! Μάλιστα χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν περισσότερο απογοητευτική από κάθε άλλη σε αυτό το χρονικό διάστημα. Άλλωστε σημαδεύτηκε από διαδοχικούς τραυματισμούς και ολοκληρώθηκε με 28 μόλις νίκες σε 66 ματς.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει. Πάντως η ομάδα αναζητά ακόμα μόνιμο προπονητή

και GM, αφού οι δύο θέσεις καλύπτονται, για την ώρα, με προσωρινές λύσεις. Το θετικό είναι πως οι εκπρόσωποι του Πόρτλαντ θα έχουν τέσσερις επιλογές στο φετινό ντραφτ.

Εν τω μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως ο Τζεφ Μπάουερ ήταν ο «μυστικός» GM, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Πολ Άλεν. Πρόκειται για πρώην διοικητικό στέλεχος των Νιου Ορλίνς Χόρνετς, στους οποίους υπήρξε γενικός διευθυντής για πέντε χρόνια. Γενικά υπάρχουν πολλές σχετικές περιπτώσεις υπό εξέταση, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η μονιμοποίηση του Τσαντ Μπούκαναν στη συγκεκριμένη θέση.

Αναφορικά με τον προπονητή Καλέμπ Κανάλες, το δικό του μέλλον παραμένει στον... αέρα. Άλλωστε δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν ο 33χρονος κόουτς θα διατηρήσει τον ρόλο του τη νέα χρονιά. Θυμίζουμε πως ο Κανάλες είναι ο νεότερος κόουτς σε όλη την ιστορία του ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα