Μένει στο WWE o Morrison

Ανατράπηκε το σκηνικό σχετικά με την παραμονή ή μη του John Morrison στο WWE, αφού εκπρόσωπος indy σόου πρόσφερε ένα σημαντικό... hint.

Τους τελευταίους μήνες ο Morrison ετοίμαζε τις... βαλίτσες του και είχε ήδη προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με διοργανωτές indy promotion, για να συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, η 31η Οκτωβρίου, ημερομηνία

στην οποία υποτίθεται πως έληγε το συμβόλαιο του, πέρασε. Οι αμερικανικές ιστοσελίδες συνέχισαν, όμως, την σεναριολογία γράφοντας ότι τελικά η συμφωνία του ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου, κάτι που δεν ισχύει.

Πλέον έγινε γνωστό ότι ο John Hennigan (πραγματικό όνομα) ακύρωσε παρουσία του στο WrestleReunion, το οποίο θα διεξαχθεί 27-29 Ιανουαρίου του 2012 στο Λος Άντζελες. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι θα έχει ακόμα συμβόλαιο με το WWE, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αν και η πρώτη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Μεταξύ άλλων, αυτή την Κυριακή, ο Morrison θα πάρει ματς για το US Title. Δηλαδή στο Survivor Series θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την προοπτική της παραμονής του στο κορυφαίο promotion pro-wrestling της Γης.

Keywords
Τυχαία Θέματα