Κριστιάνο: «Πάμε για Champions League»

O Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε σε νέα του συνέντευξή ότι τον απασχολεί αποκλειστικά η Ρεάλ και η κατάκτηση τροπαίων με το καλύτερο σύνολο της συγκεκριμένης ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας στην «Record» ο διεθνής Πορτογάλος ξεκίνησε από το ζήτημα του Champions League, το οποίο προφανώς θέτει σε προτεραιότητά:

«Η κατάκτηση του Champions League

προκαλούσε πάντα την απόλυτή χαρά σε αυτόν τον σύλλογο. Η Ρεάλ είναι πάντα το φαβορί, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατάκτησης του τροπαίου. Εγώ, όμως, θεωρώ ότι μπορούμε να το κερδίσουμε».

Πρόσθεσε ότι η φετινή «βασίλισσα» είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών:

«Οι αντίπαλοι μας είναι πάντα οι ίδιοι: Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ίντερ και Μπάγερν. Η τωρινή Ρεάλ, όμως, είναι ίσως η καλύτερη από αυτές που έχω μετάσχει. Πρέπει να κατακτήσουμε τίτλους, για να επιβεβαιώσουμε την άποψή μου».

Και κατέληξε στους οπαδούς της Ρεάλ και στον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, τον οποίο διεκδικεί με 23 άλλους παίκτες:

«Έχουμε σπουδαία επαφή με τους οπαδούς της ομάδας μας, παίζουμε πολύ καλά και αυτό αναγνωρίζεται από τους φιλάθλους. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στην Ρεάλ και αυτό το βραβείο δεν με απασχολεί».

Εν τω μεταξύ, οι «πρωτευουσιάνοι» ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Βαλένθια. Ο Πορτογάλος άσος της ισπανικής ομάδας δηλώνει πανέτοιμος για το κρίσιμο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα