Αισιόδοξος για το 2012 ο Μαρκάκης

Ο Νίκος Μαρκάκης (Nick Markakis) μίλησε για τον τραυματισμό του στο τέλος της σεζόν και για την διάκριση του με «Golden Glove», πριν καταλήξει στους στόχους του τη νέα σεζόν.

Το δεδομένο, για την στιγμή, είναι πως ο ελληνικής καταγωγής παίκτης του μπέιζμπολ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπάλτιμορ Όριολς, στους οποίος αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του, το 2006. Ο 27χρονος outfielder αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια του 2011, όταν προσπάθησε να «κλέψει» μία βάση.

Πάντως ολοκλήρωσε κανονικά την χρονιά και πλέον δηλώνει ότι συνεχίζει κανονικά τις ατομικές προπονήσεις, αφού οι ομαδικές θα αρχίσουν πάλι το 2012.

«Νιώθω καλά, σαν να είμαι 21 ή 22. Πλέον είμαι περισσότερο έξυπνος στο γήπεδο και εύστοχος με τις πάσες μου. Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στο μπέιζμπολ» δήλωσε αρχικά ο Μαρκάκης σχετικά με τις φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν.

«Το φετινό Golden Glove μου προκάλεσε σοκ, αφού γνωρίζω τις απαιτήσεις μία διάκρισης αυτού του επιπέδου. Σε κάθε περίπτωση νιώθω τιμή και θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή» πρόσθεσε αναφορικά με το Golden Glove, με το οποίο αναδείχθηκε κορυφαίος right fielder του 2011.

Ο Μαρκάκης είναι ο καλύτερος σύγχρονος «Έλληνας» του MLB. Ωστόσο, εντός των επόμενων ετών θα έχει την... πίεση του Μιχάλη Μουστάκα (Mike Moustakas). O 23χρονος infielder ξεκίνησε φέτος την καριέρα του στους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ υπήρξε δεύτερη επιλογή του ντραφτ το 2007, θέση η οποία δημιουργεί προσδοκίες ή απαιτήσεις, ανάλογα με την σκοπιά που την παρατηρείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα