Μείωσαν σε 2-1 οι Πρέντατορς

07:02 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς τους τιμωρημένους Andrei Kostitsyn και Alexander Radulov, οι Νάσβιλ Πρέντατορς κέρδισαν με 2-0 τους Φίνιξ Κογιότες και μείωσαν τη σειρά σε 2-1.

Οι «πρεντς» ηττήθηκαν στα δύο ματς που έγιναν στο Φίνιξ, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των playoffs του NHL. Μάλιστα δεν είχαν τους Kostitsyn και Radulov στη διάθεσή τους, καθώς παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό και τιμωρήθηκαν

από τη διοίκηση.

Παρά τις απουσίες, ο Pekka Rinne επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις και πήρε το shutout με 32 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ. Ταυτόχρονα τα «αρπακτικά» εξόντωσαν τρία powerplays των αντιπάλων, αλλά είχαν 0/5 σε δικές τους ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι David Legwand και Mike Fisher. Σε διάστημα 66 δευτερολέπτων εντός της πρώτης περιόδου, οι δύο παραπάνω παίκτες «κέρδισαν» τον Mike Smith, τερματοφύλακα των «λύκων». Εν τέλει, το 2-0 αποδείχθηκε αρκετό, ώστε οι εκπρόσωποι του Νάσβιλ να πάρουν «ανάσα».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/05) θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων. Παρά την ήττα τους, οι Κογιότες θα πάνε με προβάδισμα 2-1 στο δεύτερο συναπτό τους ματς στο Τενεσί.

Keywords
Τυχαία Θέματα