Το τρίτο home run του Μαρκάκη για τους Όριολς

07:02 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τρία home runs συμπλήρωσε στο φετινό πρωτάθλημα ο Νικ Μαρκάκης στο 5-0 των Μπάλτιμορ Όριολς σε βάρος των Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Ο ελληνικής καταγωγής outfielder δεν πέτυχε το μοναδικό home run της αναμέτρησης, αφού ο Matt Wieters σημείωσε το έβδομο δικό του. Έτσι ο Jake Arrieta (2-2) πήρε τη νίκη σε βάρος του Ivan Nova

(3-1) με οκτώ σταθερότατα innings.

Χωρίς τον Τζορτζ Κοττάρα, οι Μιλγουόκι Μπρούερς γνώρισαν την ήττα με 5-0 στην έδρα των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Μία απρόσμενα καλή εμφάνιση του 37χρονου pitcher, Jeff Suppan (1-0), προκάλεσε την πρώτη του νίκη από το... 2010. Από δύο RBIs είχαν οι Cameron Maybin και Jose Guzman.

Στις πέντε νίκες έφτασε ο James Shields (5-0) στο 5-4 των Τάμπα Μπέι Ρέις επί των Σιάτλ Μάρινερς. Ο αήττητος pitcher βοηθήθηκε από τα home runs των Luke Scott και Sean Rodriguez. Πάντως παραχώρησε δύο home runs στο Kyle Seager, πριν ο Joel Peralta πάρει το πρώτο του save.

Ένα two-out home run του Ian Desmond στο ένατο inning διαμόρφωσε το 5-4 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Λίγο νωρίτερα ο Bryce Harper είχε πιάσει μία εκπληκτική μπαλιά και κράτησε τους «εθνικούς» σε απόσταση βολής. Ο J.J. Putz (0-2) ήταν ο μοιραίος για τους «D-Backs», ενώ ο Justin Upton «έγραψε» home run για τους φιλοξενούμενους.

Επτά RBIs σημείωσε ο Carlos Ruiz, αλλά οι Φιλαδέλφεια Φίλις έχασαν από τους Ατλάντα Μπρέιβς με... 15-13 στο 11ο inning. Ένα walk-off διπλό home run του Chipper Jones στο δεύτερο extra inning έκρινε το ματς. Στο πέμπτο inning είχε «γράψει» Grand Slam ο McCann, ενώ ο Ruiz είχε home run για τους Φίλις, οι οποίοι προηγήθηκαν με 6-0 και 12-8, πριν ισοφαρίσουν σε 13-13 στο ένατο inning!

Επτά RBIs είχε και ο Carlos Beltran στη νίκη των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς με 12-3 σε βάρος των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Ο right fielder πέτυχε δύο home runs και βοήθησε καταλυτικά τον Lance Lynn (5-0) να φτάσει στη νίκη.

Οι Bryan LeHair και Ian Stewart είχαν ατομικά home runs στο 3-1 των Σικάγο Καμπς σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς. Εκπληκτικός ήταν ο Jeff Samardzija (3-1) μέχρι το όγδοο inning, αλλά χρειάστηκε το δεύτερο save του Carlos Marmol, ώστε να πάρει τη νίκη.

Με δύο RBIs του Seth Smith, οι Όκλαντ Αθλέτικς επικράτησαν με 4-2 των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Έτσι ο Brandon McCarthy (2-3) πήρε τη νίκη και έμεινε αήττητος από το 2009 κόντρα σε ομάδες του ανατολικού ομίλου της American League, αν και παραχώρησε πέντε hits.

Οι Carlos Santana και Travis Hafner «έγραψαν» home runs στο 6-3 των Κλίβελαντ Ίντιανς σε βάρος των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Πάντως ο Michael Brantley σημείωσε το νικητήριο run στο όγδοο inning, ύστερα από double του Jack Hannahan. Εν τέλει, o Chris Perez πήρε το όγδοό του φετινό save.

Σε εξέλιξη είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Μινεσότα Τουίνς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Μαϊάμι Μάρλινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα