«Λευκή» ισοπαλία με δέκα παίκτες η Κορίνθιανς

06:27 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, η Κορίνθιανς απέσπασε το 0-0 στη Βενεζουέλα κόντρα στην Έμελετς στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά γίνεται ακόμα σημαντικότερο, από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Χόρχε Ενρίκε. Συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες και η Κορίνθιανς αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για σαράντα ολόκληρα λεπτά στη Βενεζουέλα.

Πριν από την κόκκινη κάρτα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για το 1-0, με τον Βίλιαν

να γίνεται μοιραίος στο όγδοο και στο 28ο λεπτό. Από την άλλη, οι Φερνάντο Χιμένεζ και Λουστιάνο Φιγκερόα αποδείχθηκαν ορεξάτοι, ειδικά μετά το 51ο λεπτό.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στο «Paulo Machado de Carvalho». Σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.

Έμελετς: Ντριρ, Αχιλιέρ, Νταλμίρο, Χ. Κουινιόνεζ, Γκέιμπρ (53' Μέρα), Βαλένσια, Χιμένεζ (74' Μένα), Π. Κουινιόνεζ, Μονταΐνι (64' Παβόν), Φιγκερόα.
Κορίνθιανς: Κάσιο, Εντένελσον, Φάμπιο Σάντος, Λεάντρο Κάσταν, Τσικάο, Παουλίνιο, Ραλφ, Ντανίλο (84' Αλεσάντρο), Βίλιαν (58' Άλεξ), Έμερσον (58' Έλτον), Ενρίκε Ντε Σόουζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα