Προσοχή στην άμυνα στο εξής οι Νάγκετς

05:56 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο δεύτερο τους ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι Ντένβερ Νάγκετς απέδειξαν πως μπορούν να εφαρμόσουν τον επιθετικό τους σχεδιασμό, πλέον μένει ο περιορισμός των Κόμπι και Μπάινουμ.

Μπορεί η ομάδα του Κώστα Κουφού να ηττήθηκε στα δύο παιχνίδια του πρώτου γύρου των playoffs, τα οποία έγιναν στην «πόλη των αγγέλων», αλλά στον δεύτερο αγώνα απέδειξαν πως μπορούν να «τρέξουν» τους «λιμνάνθρωπους». Συγκεκριμένα εφάρμοσαν κατά διαστήματα το ταχύτατό τους παιχνίδι, το οποίο τους έφερε στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ

κατά τη διάρκεια της regular season.

Οι Τάι Λόουσον και Κόρεϊ Μπρούερ είναι οι «μοχλοί» του transition game, στο οποίο αρέσκεται ο Τζορτζ Καρλ, προπονητής των Νάγκετς. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό, κάτι που αποδείχθηκε με τη δεύτερη συναπτή τους ήττα στη φετινή postseason.

Οι Άντριου Μπάινουμ και Κόμπι Μπράιαντ σημείωσαν 65 πόντους για τους Λέικερς, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Οπότε, αν οι εκπρόσωποι του Ντένβερ θέλουν να έχουν τύχη στο «Pepsi Center», τότε πρέπει να περιορίσουν τα δύο παραπάνω «όπλα» των αντιπάλων και ταυτόχρονα να εφαρμόσουν τον καθιερωμένο τους τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα