Μεγάλωσε το φετινό ειδικό του βάρος

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μεγαλώνει το ειδικό βάρος που έχει αποκτήσει φέτος.

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, σε συνέχεια αυτής του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, τους δίνει ένα ακόμη… γαλόνι!

Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα,

μπορεί - κακώς - να χαλάρωσαν μετά το 3-0, και στο τέλος να κινδύνευσαν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους, τους τρεις βαθμούς, ωστόσο σε έναν ακόμη αγώνα, και μάλιστα ντέρμπι, έδωσαν το ίδιο δείγμα γραφής, το οποίο έχει την εξής ανάγνωση: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ!

Από κει και πέρα, καλός είναι ο ενθουσιασμός που έχουν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, καλά είναι τα τακουνάκια, τα τριγωνάκια και το φαντεζί ποδόσφαιρο που παίζουν, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως για να έχουν στο τέλος της χρονιάς τα αποτελέσματα που θέλουν, θα πρέπει να δείξουν ότι είναι και πειθαρχημένοι.

Θα πρέπει να επιστρατεύσουν την εμπειρία - που έχουν οι παλαιότεροι - και την σύνεση που επιβάλλεται να επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες όλου του κόσμου για να κρατάνε τεντωμένα τα λουριά καθ’ όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ για μία ακόμη φορά στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο!
Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει, πήρε και πάλι από το χέρι την ομάδα του, και την οδήγησε στην κατάκτηση μιας πολύ, πολύ, μεγάλης νίκης!

Χρίστηκε σκόρερ δύο φορές, φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, όντας πρώτος σκόρερ. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, κουβάλησε μπάλες και μπάλες, χωρίς να κάνει κατάχρηση ντρίμπλας. Έκανε ακόμη και αυτό που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει από αυτόν. Να γυρίζει στην άμυνα και να βοηθά στην σωστή λειτουργία της οπισθοφυλακής. Δεν το έκανε συχνά μέσα στο παιχνίδι, αλλά όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, λειτούργησε και ως αμυντικός!

Ο επίλογος ανήκει στον «Professor», Ζεσουάλο Φερέιρα, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για την ομάδα που αποδίδει απολαυστικό θέαμα και αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, δικό του δημιούργημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα