Κόντρα στον πρωτοπόρο Φοίνικα ο Ολυμπιακός

Ο Φοίνικας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Σύρο, στο ντέρμπι που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική.

Στη Σύρο οι φιλοδοξίες φέτος έχουν πιάσει… ταβάνι και μέχρι στιγμής δικαιώνονται απόλυτα από τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τη μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με το κύρος του αήττητου και το πλεονέκτημα της έδρας, ο Φοίνικας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που ψάχνει τη Δευτέρα (7/11, 19.30, Novasports

3) την πρώτη του επικράτηση στην περιφέρεια μετά την ήττα στην Αλεξανδρούπολη.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει από τους κατοίκους του νησιού για το ματς στο μικρό «Δ. Βικέλας», η διοίκηση του Φοίνικα αποφάσισε να υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων (όσων έχουν απομείνει) από νωρίς το πρωί.

Απέναντι στην παλιά του ομάδα θα βρεθεί για μία ακόμα φορά, αλλά με… νέα φανέλα, ο Βασίλης Κουρνέτας:
«Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, γιατί οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει δεν άλλαξαν κάτι όσον αφορά τους στόχους μας... Εξάλλου όλα στα πλέι οφ κρίνονται. Παίζουμε με τους πρωταθλητές και ίσως την πιο πλήρη ομάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για τον Φοίνικα αυτό το παιχνίδι, κι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε για ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο κι ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους προς την ομάδα.

Εγώ νιώθω ως ένα κομμάτι του Ολυμπιακού κι ας μην παίζω πλέον εκεί. Τα πιο δύσκολα ήταν τα περσινά παιχνίδια ως παίκτης της ΕΑΠ, που ήταν και τα πρώτα, αλλά και πάλι είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Σίγουρα πάντως θα χαρώ που θα δω καλούς φίλους», τόνισε ο έμπειρος πασαδόρος.

Στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι έτοιμος για μια μεγάλη «μάχη»:
«Σίγουρα ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχουν δείξει... Το ότι έχουν τρεις νίκες χωρίς κάποια απώλεια νομίζω ότι το επιβεβαιώνει. Θα είναι ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα, γιατί κι εμείς κι ο Φοίνικας έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Το μικρό γήπεδο είναι ίσως ένα μείον για εμάς, αφού έχουμε συνηθίσει αλλιώς, αλλά το ότι οι κερκίδες θα είναι γεμάτες πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι εμάς στο προσφέρουμε καλό θέαμα»


Keywords
Τυχαία Θέματα