Δόξα Πενταλόφου-Αχιλλέας Τριανδρίας 2-1

Ο ενθουσιασμός της νεοφώτιστης Δόξας Πενταλόφου νίκησε την εμπειρία του Αχιλλέα Τριανδρίας, επικρατώντας 2-1.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ανθρακίδη, για το πέναλτι και την αποβολή που καταλόγισαν σε βάρος τους, όπως και για γκολ τους που ακύρωσαν.

Μόλις στο 2’ ο Παπαποστόλου έκανε το 0-1, αλλά σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Στο 30’ όταν με αμφισβητούμενο πέναλτι κι ενώ ο διαιτητής είχε δώσει αρχικά κόρνερ, ο Χατζηχαριστός ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32’ ο Κουσούτης

μετά από σύγχυση έγραψε το 2-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στο 90’ ο Αχιλλέας Τριανδρίας σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, με τον διαιτητή να το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ, με δύο αμυντικούς της Πενταλόφου να τρακάρουν μεταξύ τους!

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Πολυχρονίδης, Καρατέεβ, Τάμπας, Γραικός, Σαπάνης, Καμπάκης, Κουσούτης, Χατζηχαριστός (38’ Σαμουρλής), Μπαζιεριτάκης (46’ Κούντης), Αραμπατζούδης (82’ Εγγλέζος), Σεΐζης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: Μπογδάνος, Λιάρος, Χαρίσης (56’ Μυλωνάς), Βογιατζής (46’ Πανίδης), Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Μακρής (56’ Βακουφάρης), Δημογκίκας, Ξανθόπουλος, Τούσιας, Παπαποστόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα