Με το πόδι στο φρένο... ο Ολυμπιακός!

Με το πόδι στο φρένο...δείχνει ότι παίζει ο Ολυμπιακός σε κάποια απο τα 10 πρώτα επίσημα παιχνίδια του στην σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευθύς αμέσως θα εξηγήσω πως έφτασα στο συμπέρασμα αυτό.

Τι εχουμε λοιπόν μέχρι τώρα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, στην Ελλάδα σε 6 παιχνίδια

4 νίκες με Ξάνθη, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, 2 ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΟΦΗ, ενώ στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός έχει χάσει απο Μαρσέϊγ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ και έχει νικήσει τους Γερμανούς στο Φάληρο. Κοινή συνισταμένη σε όλες τις απώλειες βαθμών για τους "ερυθρόλευκους" σε όλα τα ματς , εκτός απο αυτό στο Λονδίνο όπου στάθηκε και άτυχος, το γεγονός ότι δεν πιστεύει ή δεν δημιουργεί για να μπορέσει να πάρει τον βαθμό ή τους βαθμούς. Ευθύνη πιστεύω και των παικτών , αλλά και του προπονητή με τα ποσοστά να διαφοροποιούνται απο παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για παράδειγμα για να πιάσουμε και τα δύο τελευταία ματς των πρωταθλητών που μπορούν να δείξουν κάποια στοιχεία, είχαμε στο ματς με τον ΟΦΗ για πρώτη φορά ίσως τον Βαλβέρδε να πίστεψε ότι το ματς τελείωσε στο 2-0 με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αλλαγές και με το υποσυνείδητο των ποδοσφαιριστών του να πηγαίνει για τους ίδιους στην λογική αυτή, ενώ στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία το γεγονός ότι δέχτηκε νωρίς το γκολ, αποσυντόνισε τους πάντες και παρά το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας, απλά υπήρχε στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός αν εξαιρέσουμε την φάση του πέναλντι που δεν δόθηκε και μία ακόμη φάση δεν έδωσε στους Γερμανούς να καταλάβουν ότι ήθελαν να πάρουν κάτι απο το ματς...

Και στα δυο αυτά παιχνίδια κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα είχαμε τον Βαλβέρδε σε κακή βραδιά, που τον έκαναν να προχωρήσει σε λάθος εκτιμήσεις κατά την διάρκεια των παιχνιδών.Και οι αλλαγές τους και στα δύο ματς δεν του βγήκαν, αλλά και δεν προσπάθησε να δώσει στους παίκτες του απο τον πάγκο να καταλάβουν ότι μπορούσαν και το 2-0 του ΟΦΗ να το κάνουν 3-0 ή ακόμα και 3-2, αλλά και χθες σε ένα ματς όπου η Ντόρτμουντ "φοβόταν" τον Ολυμπιακό, αυτός έδειξε ότι "φοβόταν" περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός ο φετινός θεωρώ ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερη μπάλα και να δείξει ότι έχει και διάρκεια στα παιχνίδια του! Την έμπνευση χρειάζεται για να μπορέσει να δημιουργεί περισσότερα και την πίστη!

Δουλειά 100% του τεχνικού επιτελείου γιατί ακόμα και έτσι ο Ολυμπιακός ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ στο πρωτάθλημα οι επόμενες αγωνιστικές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα απο τους ίδιους τους "ερυθρόλευκους" θα πρέπει αυτά τα ματς πάση θυσία να τα κερδίσουν.

Πως; Μόνο αν βελτιωθούν στους δύο τομείς που προανέφερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα