«Στα δύσκολα Ηρακλάρα»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως εξέδωσε κάρτες διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας στην Δ’ Εθνική εξέδωσε ο Ηρακλής.

Όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν εισιτήρια διαρκείας για να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επανέλθει σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να αφήσει πίσω

της τη δύσκολη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ

Υιοθετώντας το σύνθημα του κόσμου του ο Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλεί να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και να στηρίξει την ποδοσφαιρική μας ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αποδεικνύοντας στη φίλαθλη Ελλάδα ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα επιστρέψει πολύ σύντομα εκεί που κάποιοι δεν τον ήθελαν αλλά που δικαιωματικά ανήκει.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι :

Κεντρική Θύρα : 100 Ευρώ

Πέταλο : 50 Ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 14.00 – 19.00) και από τα γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 09.00 – 21.00) .

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Υ.Γ. Επειδή έως σήμερα και σε δύο χρονικές περιόδους ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ υποχρεώθηκε να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή να κάνει προεγγραφή για την αγορά του, επισημαίνουμε ότι τα αυτά ισχύουν. Οποιαδήποτε διευκρίνιση θα δίνεται στους φιλάθλους από τα σημεία πώλησης που έχουμε προαναφέρει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα