Με home run του Μουστάκα οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας συμπλήρωσε έξι home runs στο φετινό πρωτάθλημα συμβάλλοντας στο 7-3 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επί των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς.

Πέρα από τον ελληνικής καταγωγής infielder, o Billy Butler πέτυχε home run και ο Bruce Chen (3-4) πήρε την τρίτη συναπτή του νίκη. Αντίθετα ο Ian Kennedy (3-4),

pitcher των «D-Backs», υπέστη ήττα για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

Ο Νικ Μαρκάκης «έγραψε», όπως ο Μουστάκας, στο 6-5 των Μπάλτιμορ Όριολς με τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Στην πέμπτη σερί νίκη των Όριολς σημείωσε home run και ο Adam Jones. Επίσης ο Jason Hammel (5-1) πήρε την επιτυχία, ενώ ο closer, Jim Johnson. παραχώρησε 2-out home run στο Ryan Zimmerman, πριν συμπληρώσει 15 saves.

Με home runs των David Ortiz, Mike Aviles, Will Middlebrooks και Jarrod Saltalamacchia, οι Μπόστον Ρέντ Σοξ επικράτησαν με 7-5 των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ακόμα, ο Jon Lester (3-3) παρέμεινε αήττητος κόντρα στους Φίλις, αν και ο Freddy Galvis πέτυχε home run σε ένα από τα οκτώ hits, που παραχώρησε.

Ο John Danks (3-4) οδήγησε τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο 7-4 σε βάρος των Σικάγο Καμπς. Μάλιστα οι «άσπρες κάλτσες» δεν είχαν τον Paul Konerko στη σύνθεσή τους, αλλά προηγήθηκαν 7-0 με home runs των Adam Dunn, Dayan Viciedo και A.J. Pierzynski. Ακολούθησαν οι Alfsonso Soriano και Joe Mather με δικά τους home runs, ύστερα από το έβδομο inning.

Φετινό ρεκόρ δημιούργησαν οι Χιούστον Άστρος με τρία home runs στο 6-5 με τους Τέξας Ρέιντζερς. Συγκεκριμένα οι Justin Maxwell, Chris Snyder και Carlos Lee «έγραψαν» υποστηρίζοντας τη νίκη του Lucas Harrell (3-3). Πάντως οι Ρέιντζερς είχαν προηγηθεί με 4-0, ύστερα από inside-the-park τριπλό home run του David Murphy.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν άλλα οκτώ ματς. Εκκρεμούν τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Έιντζελς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, τα οποία είναι σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα