Διεκδικητής Interim τίτλου ο Renan Barao

Στο 11ο επεισόδιο του ριάλιτι «TUF LIVE 1» ανακοινώθηκε πως ο Renan Barao (28-1) θα αντιμετωπίσει τον Urijah Faber στο UFC 148 της 7ης Ιουλίου για τον τίτλο Interim Bantamweight Champion.

O Βραζιλιάνος έχει 28 διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στο UFC και οι δύο στο WEC. Πλέον εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του πρωταθλητή, Dominick Cruz, o Barao παίρνει

ευκαιρία κατάκτησης προσωρινού τίτλου, που εξασφαλίζει αγώνα εναντίον του Cruz, όταν ο τελευταίος ολοκληρώσει την αποθεραπεία στο γόνατο.

Πάντως ο Faber έχει και το ίδιο το ριάλιτι, πέρα από την ανακοίνωση του επόμενου του αντιπάλου. Μάλιστα ο μαχητής του, Chris Saunders, ηττήθηκε με πλειοψηφική απόφαση στα χέρια του Vinc Pichel του έτερου προπονητή, Cruz.

Στο άλλο ματς ο Al Iaquinta επικράτησε του Andy Ogle με εντυπωσιακό ΤΚΟ στο 4:44 του πρώτου γύρου. Αμφότεροι ανήκουν στην Team Faber..

Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του τουρνουά Lightweight, αφού οι δύο παραπάνω νικητές συμπλήρωσαν την τελική τετράδα. Ο James Vick του Cruz θα κοντραριστεί με τον Mike Chiesa του Faber, ενώ ο Pichel θα αντιμετωπίσει τον Iaquinta. Θυμίζουμε πως ο νέος Ultimate Fighter θα αναδειχθεί στο TUF LIVE 1 Finale την 1η Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα