Στο 11ο inning οι Μινεσότα Τουίνς

Με ατομικό home run του Trevor Plouffe επικράτησαν οι Μινεσότα Τουίνς με 5-4 των Μιλγουόκι Μπρούερς στο 11ο inning.

Το τέταρτο φετινό home run του Plouffe σημειώθηκε σε βάρος του Manny Parra (0-1), ενώ οι Μπρούερς είχαν ήδη δύο outs στο δεύτερο extra inning. Ακολούθησε ο Matt Capps, σαν έκτος pitcher,

με το ένατο φετινό του save. Στο όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης είχε ισοφαρίσει σε 4-4 ο Aramis Ramirez με διπλό home run για τους εκπρόσωπους του Μιλγουόκι, ενώ ο Τζορτζ Κοτταράς υπέστη strikeout στο δέκατο inning.

Με Grand Slam του Matt Joyce, οι Τάμπα Μπέι Ρέις κέρδισαν με 5-2 τους Ατλάντα Μπρέιβς. Παράλληλα ο Alex Cobb (1-0) πήρε τη νίκη στο φετινό του ντεμπούτο με τη βοήθεια του 13ου save του Fernando Rodney για το 2012. Home run «έγραψε» και ο Sean Rodriguez.

Στο 4-0 έφτασαν οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς. Τα πρώτα επτά innings «καθάρισε» ο Ryan Vogelsong (2-2) και οι «γίγαντες» επικράτησαν των Αθλέτικς για 11η συνεχή φορά σε εντός έδρας παιχνίδι.

Ο Jeanmar Gomez έφτασε στο έβδομο inning του 2-0 των Κλίβελαντ Ίντιανς επί των Μαϊάμι Μάρλινς παραχωρώντας μόλις τρία hits. Εν τέλει, ο Chris Perez συμπλήρωσε 14 saves σαν τέταρτος pitcher και διασφάλισε το τέταρτο φετινό save των «ινδών». Ακόμα, ο Asdrubal Cabrera πέτυχε home run.

Δύο home runs σημείωσε ο Andrew McCutchen σε βάρος του rookie, Drew Smyly (1-1) στο 4-3 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς με τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Με τη συνεισφορά του, ο A.J. Burnett (2-2) πήρε τη νίκη, αφού ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε εννέα saves. Από την άλλη, ο Prince Fielder πέτυχε διπλό home run.

Εύκολη νίκη με 10-3 κατέγραψαν οι Σιάτλ Μάρινερς σε βάρος των Κολοράντο Ρόκις. Ο Kyle Seager πέτυχε home run και ο Jason Vargas (5-3) χρεώθηκε τη νίκη, αν και ο Willin Rosario «έγραψε» home run.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Μπόστον Ρεντ Σοξ, Σικάγο Καμπς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Χιούστον Άστρος-Τέξας Ρέιντζερς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Μπάλτιμορ Όριολς και Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, ενώ στις πέντε τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Έιντζελς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα ματς του σημερινού προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα