Με ειδική μπότα ο Roethlisberger

Ο πρησμένος αστράγαλος του Ben Roethlisberger δημιουργεί ανησυχία στις τάξεις των Πίτσμπουργκ Στίλερς λίγες μέρες πριν το κρισιμότατο ματς με τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς.

Ο βασικός quarterback των περυσινών φιναλίστ του πρωταθλήματος του NFL αντιμετωπίζει τον συγκεκριμένο τραυματισμό από την αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα, την Τετάρτη (14/12) παρουσιάστηκε με ειδική μπότα και απλά παρακολούθησε την προπόνηση.

Σε

αυτή, οι αναπληρωματικοί Charlie Batch και Dennis Dixon ετοιμάστηκαν κανονικά για τον αγώνα της Δευτέρας (19/12). Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο των Στίλερς δεν έχει αποκλείσει ακόμα την συμμετοχή του Roethlisberger. Όλα θα κριθούν το σαββατοκύριακο πριν το σημαντικό παιχνίδι.

Ο σύλλογος του Πίτσμπουργκ έχει ρεκόρ 10-3, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία με τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς στην κορυφή του βόρειου ομίλου του NFC. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι δύο συγκεκριμένες ομάδες θα διεκδικήσουν την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Σε κάθε περίπτωση, αμφότερες θα βρεθούν στα play off, αφού όποια τερματίσει δεύτερη θα καταλάβει μία εκ των δύο wild cards λόγω της βαθμολογικής τους διαφοράς από τους υπόλοιπους διεκδικητές των επιπλέον θέσεων στην post-season.

Keywords
Τυχαία Θέματα