Με Alfredsson οι Σένατορς

Επανήλθε ο Daniel Alfredsson στη σύνθεση των Ότουα Σένατορς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο αρχηγός των «πρωτευουσιάνων» απουσίασε από τρία παιχνίδια λόγω διάσεισης. Ωστόσο παίρνει κανονικά μέρος στο έκτο ματς της σειράς των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, το οποίο είναι σε εξέλιξη στο «Scotiabank Place».

Παίρνουν ρεπό οι Πρέντατορς

Δεν θα προπονηθούν οι Νάσβιλ Πρέντατορς την Τρίτη (24/04). Άλλωστε

προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο σε πέντε ματς σε βάρος των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς και απέσπασαν πολύτιμες ημέρες ξεκούρασης. Ο προπονητής Barry Trotz, πάντως, θα δουλέψει με τους παίκτες τις υπόλοιπες μέρες που απομένουν για την έναρξη των προημιτελικών των playoffs.

Πρωταθλητές U18 οι Ηνωμένες Πολιτείες

Με το ευρύ 7-0 κέρδισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες τη Σουηδία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος για παίκτες κάτω των 18 ετών. Ο Collin Olson έκανε το τρίτο του save στη διοργάνωση, ενώ οι Daniel O' Regan, Ryan Hartman, J.T. Compher, Connor Carrick και Thomas DiPauli χρίστηκαν σκόρερ στον τελικό. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Nicolas Kerdiles με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Δύο αγώνες έξω ο Halak

Δεν θα παίξει ο Jaroslav Halak στους δύο πρώτους αγώνες των Σέιντ Λούις Μπλους κόντρα στους Λος Άντζελες Κινγκς για τα προημιτελικά των playoffs του NHL. Ο τερματοφύλακας των «μπλε», άλλωστε, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, οπότε ο Brian Elliott παραμένει βασικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα