Δέκατη σερί ήττα για τους Ρόγιαλς

Την 12η τους ήττα σε 15 ματς υπέστησαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς των Μάικ Μουστάκα στο 5-3 από τους Τορόντο Μπλου Τζέις.

Σε αντίθεση με τους «βασιλικούς», οι οποίοι έχουν πλέον δέκα σερί ήττες, ο Ricky Romero (3-0) συνέχισε το θετικό του σερί. Ο Μουστάκας είχε 3/4 hits και με δικό του RBI διαμορφώθηκε το τελικό 5-3 στο ένατο inning, αλλά ο Francisco Cordero πήρε το πρώτο του save.

Με

τρία RΒΙs του Νικ Μαρκάκη (2/5 hits) οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 3-2 τους Λος Άντζελες Έιντζελς στο δέκατο inning. Ο ελληνικής καταγωγής outfielder είχε το νικητήριο single στο δέκατο inning σε βάρος του LaTroy Hawkins (0-1), ενώ ο Jim Johnson ακολούθησε με το έβδομο φετινό του save.

Οι Κολοράντο Ρόκις επιβλήθηκαν με 4-1 των Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά. Ο Michael Cuddyer σημείωσε το νικητήριο 2-run double στο όγδοο inning, το οποίο έδωσε τη νίκη στον Jeremy Guthrie (2-1). Εν τέλει ο Rafael Betancourt πήρε το πέμπτο του φετινό save.

Ένα διαιτητικό λάθος προκάλεσε το 3-2 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με 3-2 στο 11o inning. Συγκεκριμένα κατακυρώθηκε λανθασμένα ένα bunt του Alberto Gonzalez, στο οποίο ο Nelson Cruz σκόραρε. Ο Joe Nathan πήρε το τέταρτό του φετινό save, ενώ ο Josh Hamilton σημείωσε ατομικό home run. Από την άλλη, ο Brenna Boesch έβαλε τις «τίγρεις» μπροστά στο έκτο inning με δικό του home run, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό.

Νέα σπουδαία εμφάνιση του Kyle Lohse (3-0) και οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς επικράτησαν με 5-1 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Με δύο RBIs ο David Freese συμπλήρωσε 15 φετινά.

Ο Desmond Jennings διαμόρφωσε το 5-0 υπέρ των Τάμπα Μπέι Ρέις με τριπλό home run στο πέμπτο inning και τελικά οι Μινεσότα Τουίνς ηττήθηκαν με 6-2. Έτσι έχασε.. πάλι ο Francisco Liriano (0-3), ενώ ο Jeff Niemann (1-2) πήρε τη νίκη.

Τρία hits και ισάριθμα RBIs σημείωσε ο Alex Rios στο 7-4 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ σε βάρος των Σιάτλ Μάρινερς. Οι «άσπρες κάλτσες» ολοκλήρωσαν sweep με τον John Danks (2-2) να χρεώνεται τη νίκη και τον Hector Santiago να «γράφει» το τέταρτό του φετινό save.

Απέφυγαν το sweep οι Χιούστον Άστρος κερδίζοντας με 12-0 τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Ο Wayne Rodriguez (1-2) χρεώθηκε τη νίκη, αφού ο Carlos Lee είχε διπλό home run στο πρώτο inning και ο Justin Schafer Grand Slam στο δεύτερο.

Ένα διπλό home run του Seth Smith στο τέταρτο inning αποδείχθηκε νικητήριο στο 5-1 των Όκλαντ Αθλέτικς σε βάρος των Κλίβελαντ Ίντιανς. Δύο RBIs σημείωσε ο Cliff Pennington και ο Tyson Ross (1-0) πήρε τη νίκη.

Θετικός ήταν ο Johnny Cueto (2-0) για έξι και 1/3 innings και οι Σινσινάτι Ρεντς επικράτησαν με 4-3 των Σικάγο Καμπς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες στην «πόλη των ανέμων». Στο ένατο inning o Sean Marshall συμπλήρωσε τρία saves, αν και παραχώρησε ένα run.

Τέσσερα RBIs με τη βοήθεια διπλού home run στο πέμπτο inning σημείωσε ο Nick Hundley στο 6-1 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες επί των Φιλαδέλφεια Φίλις. Έτσι ο Anthony Bass (1-2) πήρε την πρώτη του φετινή νίκη.

Με το πρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα