Εκδίκηση πήρε ο Alvarez στο Bellator 66

Επικράτησε στο main event του Bellator 66 o Eddie Alvarez και πήρε... εκδίκηση για την ήττα του από τον Shinya Aoki το 2008.

Οι δύο μαχητές ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ των Lightweights και δίκαια το μεταξύ τους ματς αποτέλεσε το main event του Bellator 66, το οποίο έγινε στο Κλίβλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο γηπεδούχος (σ.σ. φώτο: ESPN.com) χρειάστηκε μόλις 134 δευτερόλεπτα, για να αποσπάσει το ΤΚΟ.

Το 2008 στην Ιαπωνία,

ο Aoki είχε κερδίσει τον Alvarez, αλλά χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας “υπέφερε”. Άλλωστε έχει γενικότερα πρόβλημα με μαχητές που ειδικεύονται στα strikes, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη ρεβάνς με τον Αμερικανό πρώην Bellator Lightweight Champion.

Στον τελικό του τουρνουά των Middleweights προκρίθηκαν οι Andreas Spang και Maiquel Falcao. Ο πρώτος έκανε την έκπληξη σε βάρος του Brian Rogers, αλλά έσπρωξε αναίτια τον Falcao σε κοινή τους συνέντευξη εντός του οκταγώνου ύστερα από την ολοκλήρωση των ημιτελικών.

Ακόμα, οι Rick Hawn και Brent Weedman έκλεισαν... ραντεβού στον τελικό των Lightweights. Εντυπωσιακότερος στα ημιτελικά ήταν ο Hawn, ο οποίος πήρε ΚΟ στο δέκατο δευτερόλεπτο του δεύτερο γύρου σε βάρος του Lloyd Woodard.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Eddie Alvarez (ΗΠΑ) κέρδισε τον Shinya Aoki (ΙΑΠ) με ΤΚΟ στο 2:14 του πρώτου γύρου.
Ο Andreas Spang (ΣΟΥ) κέρδισε τον Brian Rogers (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 3:34 του δεύτερου γύρου και προκρίθηκε στον τελικό των Middleweights.
Ο Maiquel Falcao (ΒΡΑ) κέρδισε τον Vyacheslav Vasilevsky (ΡΩΣ) με ομόφωνη απόφαση και προκρίθηκε στον τελικό των Middleweights
Ο Rick Hawn (ΗΠΑ) κέρδισε τον Lloyd Woodard (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 0:10 του δεύτερου γύρου και προκρίθηκε στον τελικό των Lightweights.
Ο Brent Weedman (ΗΠΑ) κέρδισε τον Thiago Michel (ΒΡΑ) με πλειοψηφική απόφαση και προκρίθηκε στον τελικό των Lightweights.
Η Jessica Eye (ΗΠΑ) κέρδισε την Anita Rodriguez (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.
Ο John Hawk (ΗΠΑ) κέρδισε τον Marcus Vanttinen (ΦΙΝ) με πλειοψηφική απόφαση.
Ο Attila Vegh (ΣΒΚ) κέρδισε τον Dan Spohn (ΗΠΑ) με πλειοψηφική απόφαση.
Ο Frank Carabello (ΗΠΑ) κέρδισε τον Donny Walker (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 2:25 του τέταρτου γύρου.
Ο Julian Lane (ΗΠΑ) κέρδισε τον Joe Heiland (ΗΠΑ) με υποταγή στο 2:49 του πρώτου γύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα