Καραπαπάς: «Διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαιρού ο κ. Μπιτσαξής»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη στο Σκάι» που είχε καλεσμένο τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, εξέφρασε την άποψη ότι ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού το μόνο που κατάφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι να χτυπάει συνεχώς το ποδόσφαιρο.

«Ο κ. Μπιτσαξής είναι ένας θεσμικός παράγοντας που το μόνο που καταφέρνει είναι να χτυπάει το ποδόσφαιρο,

μιλώντας συνεχώς για βία, χωρίς όμως να προσκομίζει τα οποιαδήποτε στοιχεία. Μίλησε για 50 παιχνίδια που είχε... φανταστικές πληροφορίες ότι θα γίνονταν επεισόδια. Πετάει συνεχώς λάσπη στον ανεμιστήρα, αποδεικνύνοντας ότι μισεί το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Στη συνέχεια «άναψε» η συζήτηση καθώς ο κ. Καραπαπάς υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επικοινωνήσει με τον κ. Μπιτσαξή όταν αυτός βρισκόταν στο Βελιγράδι, λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι των «αιωνίων».

«Δεν πρόκειται να απαντήσω στον κ. Καραπαπά για το αν μίλησα με τον κ. Μαρινάκη. Αν θέλει ας βγει να μιλήσει ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης. Δεν πρόκειται να μιλήσω για ιδιωτικές συνομιλίες μου», τόνισε ο κ. Μπιτσαξής, για να καταλήξει ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού: «Είστε διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαίρου και είναι καλό που θα πάτε σπίτι σας. Είστε ο χειρότερος ΓΓΑ που έχει περάσει ποτέ και το μόνο που προσφέρατε είναι λάσπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα