Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης-Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιχνίδι στις Σέρρες ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, που έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20’, όταν μετά από πάσα του Ζαχαριάδη ο Μπουζούραν με πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα της Νέας Ζίχνης έχασε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά τους. Στο 75’ μάλιστα, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Τσιαμπουρή, αλλά ο διαιτητής Οικονόμου του συνδέσμου Χαλκιδικής, έδειξε να συνεχιστεί

το παιχνίδι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Μ. Αλέξανδρος θα πάρει τη νίκη, ο Εθνικός Σισηροκάστρου ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Από γέμισμα των παικτών του Εθνικού, ο Ταρατσούδης αντί να βρει την μπάλα βρήκε το κεφάλι του Γκαϊτατζή, η μπάλα έφτασε στον Κολοκοτρώνη που με πλασέ έκανε το 1-1.

Σε αυτή τη φάση που ήταν και η τελευταία της αναμέτρησης, ο Γκαϊτατζής των φιλοξενούμενων στην κόντρα με τον Ταρατσούδη τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ελαφρά διάσειση.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ: Ταρατσούδης, Τσιαμπουρής, Μουσικάκης, Τζίμας, Φιλιππίδης, Μεσέρδης, Καρφαρίδας, Σαμουράκης (70’ Κουκούτσης), Μπουζούκας (80’ Κυριάκος), Τσιφτελίδης, Ζαχαράκης (90’ Πρόβατος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Σαχπατζίδης Δ., Ιωαννίδης, Πασχαλούδης, Καρυπίδης, Φεύγας (80’ Κολοκοτρώνης), Ρούμπος, Γκαϊτατζής, Ρόβας (65’ Πελητάρης), Δημητρανόπουλος, Φύλλων (46’ Χίντζιος).

Keywords
Τυχαία Θέματα