«Γκέλα» για Ομόνοια

Στο 1-1 με την Ένωση Παραλιμνίου έμεινε η Ομόνοια και δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες της στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Μόλις ένας είναι ο βαθμός της διαφοράς της Ομόνοιας από τους διώκτες της για το κυπριακό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ένωση Παραλιμνίου και δεν μπόρεσε να παραμείνει με διαφορά τριών βαθμών από την δεύτερη θέση.

Ο Σεμέδο στο 30’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με την Ομόνοια να φτάνει στην ισοφάριση με τέρμα του Σερφά στο 62’. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες,

καθώς ο Μουκούρι αποβλήθηκε στο 87’.

Σημαντική νίκη με 2-1 πήρε η Ανόρθωση εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Οκκάς στο 28’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρέζεκ στο 46’ ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μέρσιο στο 79’ που μείωσε. Στο 83’ ο Ρέζεκ αποβλήθηκε για την Ανόρθωση με τον Αντρέ για τους γηπεδούχους να αποβάλλεται με την σειρά του στις καθυστερήσεις.

Στον έναν βαθμό από την κορυφή βρίσκεται η ΑΕ Λεμεσού η οποία μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε 3-0 του Απόλλων Λεμεσού. Ο Ζούνιορ στο 56’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σίλας να κάνει το 0-2 στο 59’. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι διαμορφώθηκε στο 81’ από τον Ενρίκε.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα