Λύση… υπέρβασης από Αργεντινή ο Αστέρας (photos+videos)

07:36 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή και σχεδιάζει να κάνει την μεταγραφική υπέρβαση.

Οι Αρκάδες είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση στις μεταγραφές και να φέρουν στην Τρίπολη έναν επιθετικό αξίας. Είναι δεδομένο ότι οι εποχές είναι δύσκολες για το ποδόσφαιρο και πως όλες οι ομάδες αναμένεται να κινηθούν σε χαμηλό. Στον Αστέρα σκέφτονται να τινάξουν την μπάνκα για έναν επιθετικό που θα… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι υποψήφιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί και είναι

από την… αγαπημένη αγορά της Αργεντινής. Ένας από αυτούς είναι ο Μαριάνο «τανκ» Παβόνε, ο οποίος αγωνίζεται στη Λανούς. Ο 30χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και σε ηλικία 14 ετών πήγε στην Εστουντιάντες, στην οποία από το 2000 έπαιζε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα το 2005 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κλαουζούρα με 16 τέρματα. Το 2006 επιλέχθηκε από την εφημερίδα «Ole» ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της Απερτούρα, σημειώνοντας 11 γκολ. Γι’ αυτό άλλωστε το παρατσούκλι του είναι «τανκ».

Το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε στην Μπέτις, με τη μεταγραφή να κλείνει όταν ο Παβόνε βρισκόταν στη Σεβίλλη για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, ωστόσο στα δύο πρώτα χρόνια δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Το 2010 δόθηκε δανεικός στη Ρίβερ Πλέιτ, όπου είχε πολύ καλή απόδοση, σημειώνοντας 10 γκολ σε 34 παιχνίδια, ωστόσο η ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το 2011 πήρε μεταγραφή για τη Λανούς, μετρώντας φέτος 36 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το συμβόλαιο του Παβόνε με τη Λανούς εκπνέει στις 30 Ιουνίου και στον Αστέρα εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Απολαύστε στιγμές του Παβόνε:

{youtube}l6KUTVgg04U{/youtube}

{youtube}b8BVqMgfcVE{/youtube}

{youtube}l6KUTVgg04U{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα