Προσαρμογές αρμοδιοτήτων στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς

07:12 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με διαφορετικά πρόσωπα ετοιμάζονται για το φετινό ντραφτ οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντέιβιντ Καν.

Άλλωστε ο βοηθός GM, Τόνι Ρονζόνε, αποτελεί παρελθόν, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε, πριν από την έναρξη του 2011-12. Πρόκειται για τον άνθρωπο, που είχε αναλάβει τις ετοιμασίες για το ντραφτ, τα δύο τελευταία χρόνια.

Πλέον ο Καν μοίρασε τη συγκεκριμένη ευθύνη σε δύο στελέχη της διοίκησης. Συγκεκριμένα ο διευθυντής των «λύκων», Ρομ Μπάμπκοκ, και ο γενικός διευθυντής του τμήματος διαχείρισης των παικτών, Ερ Τζέι Έιντελμαν,

θα αναλάβουν την προετοιμασία του συλλόγου, ενόψει της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στον «μαγικό» κόσμο. Μάλιστα ο δεύτερος είναι γιος του προπονητή των Τίμπεργουλφς, Ρικ Έιντελμαν.

Μεταξύ άλλων, οι δύο άνδρες κάλεσαν στη Μινεάπολις πλειάδα παικτών, που ενδέχεται να γίνουν ντραφτ. Εκπρόσωποι και των τριάντα ομάδων του ΝΒΑ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των «λύκων», για να παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες προπονήσεις, οι οποίες είχαν διήμερη διάρκεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα