Νέο home run του Carlos Gonzalez για τους Κολοράντο Ρόκις

07:36 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με τριπλό home run του Carlos Gonzalez στο πρώτο inning, οι Κολοράντο Ρόκις κέρδισαν με 11-5 τους Χιούστον Άστρος.

Έτσι ολοκλήρωσαν τετραπλό εντός έδρας sweep. Μάλιστα ο Gonzalez είχε τρία home runs στον προηγούμενο αγώνα και πλέον συμπλήρωσε 14 σε όλη τη σεζόν. Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης, που πετυχαίνει τέσσερα συναπτά home runs στο φετινό

πρωτάθλημα. Ακολούθησε intentional walk, double και single, για τον φορμαρισμένο outfielder των Ρόκις, ο οποίος «έγραψε» και τρία runs.

Έτσι ο Jeremy Guthrie (3-3) χρεώθηκε τη νίκη, αν και παραχώρησε δώδεκα hits σε επτά innings. Άλλωστε τα «άστρα» χρησιμοποίησαν… επτά pitchers, με τον Bud Norris (5-2) να αποχωρεί στο δεύτερο inning έχοντας δεχθεί επτά hits και εννέα runs.

Ακόμα, ο Marco Scutaro βοήθησε με home run τους εκπρόσωπους του Κολοράντο. Το μοναδικό αντίστοιχο χτύπημα των Άστρος καταγράφηκε από τον J.D. Martinez.

Πλέον οι Ρόκις έχουν 21 νίκες σε πενήντα ματς και απέχουν 5.5 επιτυχίες από τη δεύτερη wild card της National League. Την ίδια ώρα διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση της NL West με 11 επιτυχίες διαφορά από τους πρωτοπόρους, Λος Άντζελες Ντότζερς.

Από την άλλη, οι Τεξανοί συμπλήρωσαν 29 ήττες σε 51 παιχνίδια. Έτσι βρέθηκαν 6.5 επιτυχίες μακριά από την πρώτη θέση της NL Central και έξι επιτυχίες πίσω από τη δεύτερη wild card της λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα