Λευκή ισοπαλία στο κρητικό ντέρμπι Ρούβα - ΑΟ Χανίων

Πολύτιμο βαθμό (0-0) στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία πήρε ο ΑΟ Χανιά στη Γέργερη από τον φορμαρισμένο Ρούβα.

Στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Προοδευτική και Ζάκυνθο οι Χανιώτες θα τα παίξουν πια όλα για όλα για την παραμονή τους στην κατηγορία, την ίδια στιγμή που οι Ηρακλειώτες μπορεί να μην αγχώνονται για την παραμονή (παρόλο που μαθηματικά δεν είναι εξασφαλισμένη) αλλά βλέπουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ να απομακρύνεται.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τα Χανιά

ήταν στο 30ό λεπτό, όταν ο Φάμπιο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρούβα.

Οκτώ λεπτά αργότερα (38'), οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με σουτ του Πουλάκη, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καλογεράκης.

Ο ΑΟ Χανιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Πυθαρούλη στο 87ο λεπτό (έπιασε από το λαιμό αντίπαλο).

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Παπαδοπετράκης (Λασιθίου). Κίτρινες: 34’ Τζιράκης – 24’ Πυθαρούλης, 71’ Νούνο. Κόκκινες: 87' Πυθαρούλης

ΡΟΥΒΑΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλομοίρης, Τζιράκης (75' Παπαχρήστου), Πουλάκης (62' Φουκαράκης), Κορδονούρης, Πατέλης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Σταθόλου (29' λ.τ. Μαραγκάκης), Αντωνάκης, Περογαμβράκης, Ταχματζίδης.

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Τσαρτσίδης, Βουρβαχάκης, Πυθαρούλης, Σελινιωτάκης, Ανωγειανάκης (79' Τζανάκης), Βαρουξάκης (63' Νούνο), Πλουσής (88' Καμπλιώνης), Φάμπιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα