«Λαός» στα διεθνή Κύπελλα

Τρία Κύπελλα ξιφασκίας περιλαμβάνει το ερχόμενο Σαβ/κο (12-13/11) εκ των οποίων τα δύο διεθνή.

Πέρα από το Κύπελλο, Ελλάδας οι Έλληνες αθλητές θα μετάσχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Εφήβων/Νεανίδων U-17 στη Σόφια (σπάθη) και στο Μέντλιν (ξίφος ασκήσεως). Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο σπάθης Εφήβων/Νεανίδων στη Σόφια θα πάρουν μέρος 22 αθλητές. Η ομοσπονδία καλύπτει την συμμετοχή των Ρομπέρτο Ντάβολι και Αριάννας

Σακελλαρίου και της χάλκινης παγκόσμιας πρωταθλήτριας σπάθης Νεανίδων 2011 Σταυρούλα Δήμκου. Η ΑΕΚ στέλνει τους Γκουντούρα, Χούρι Μ., Μπένου, Φραγκοζίδη, Μποχάντι, Βλάχου, Καλομοίρη, Μαργαρίτη και Μπέσιο,στην οποία αναγνωρίζονται σημαντικά βήματα προόδου στο συγκεκριμένο όπλο. Από τη ΓΕΦ θα μετάσχει ο Χατζόπουλος, από την Αθην. Λέσχη οι Μητρόπουλος, Κοτζαμάνη από τα Εκπ. Κωστέα/Γείτονα οι Γιακουμάτος, Συριόπουλος, Ποτού, Κωστάκης, Πολιάκωφ, Κυρτσιά και από την Αρκτεία Λούτσας ο Αλτιπαρμάκης.

Στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ,το Σάββατο θα φιλοξενηθεί το α΄ μέρος του Κυπέλλου Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεως όπου προηγούνται, αντίστοιχα, ο Θοδωρής Νάκης/Αθηναϊκός και η Άννα Μπουρδάκου/Παναθηναϊκός.

Πολύ μεγάλη εκπροσώπηση θα έχουμε όμως και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους ασκήσεως Εφήβων/Νεανίδων U-17 στο Μέντλιν ,με αθλητές του ΑΟΞ Αιγάλεω (Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος, Κοντοχριστοπούλου, Πλιώτα) και του ΟΞΙΦ (Χρυσικός, Δούδος, Κίζος, Μπαντίκης, Παπαχαρίσης, Ρεπάτσης, Τσαρτσιταλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα