Μανασάκης: «Δεν έχουμε… ταβάνι»

Στο οικογενειακό κλίμα και τη σωστή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα απέδωσε την άνοδο του Ρούβα στην Football League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Μιχάλης Μανασάκης.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του Ηρακλείου, σε συνέντευξή του αποκλειστικά στο Onsports, κατά το μεγάλο του οδοιπορικό στην Κρήτη, υποστήριξε πως η φετινή χρονιά ξεκινάει με πολλά όνειρα –

μερικές φορές και… τρελά – και δεν έχει… ταβάνι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Μανασάκη στο Onsports:

- Ο Ρούβας κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Football League 2. Ήταν κάτι που το περιμένατε από την αρχή της χρονιάς;

«Πιστεύω ότι έγινε μια οργανωμένη δουλειά από την αρχή της προηγούμενης περιόδου. Είχαμε οργανωμένη διοίκηση, με ένα προπονητή που ήξερε τι έψαχνε. Ο στόχος της ομάδας ήταν από την αρχή το πρωτάθλημα. Είχαμε καλή ομάδα και τα καταφέραμε μέσα από την σκληρή δουλειά. Προσωπικά ήμουν σίγουρος πως θα τα καφέρουμε».

- Η άνοδος ήρθε μετά από μεγάλο… κόπο;

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ από την αρχή. Είχαμε βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Τις προηγούμενες μέρες, ίσως να ήμασταν άπειροι, αλλά την προηγούμενη σεζόν όλα πήγαν κατ’ ευχήν».

- Ποια ήταν τα μυστικά για την άνοδο;

«Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, η σωστή οργάνωση του συμβουλίου, ο καλός προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά αν δεν τα έχει μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι».

- Πού θα πρέπει να στηριχθεί ο Ρούβας για το πρωτάθλημα της Football League 2;

«Όπως είπε και ο προπονητής, θα πρέπει να βασιστούμε στο κρητικό στοιχείο. Υπάρχουν πολλά ταλέντα που χάνονται. Προσπαθούμε να οργανώσουμε τις Ακαδημίες μας και πιστεύω ότι αν όλα αυτά συνυπάρξουν, τότε θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

- Είστε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά;

«Είμαι αισιόδοξος. Δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει η ομάδα και αν μπορεί να… κοιτάξει ψηλά ή κάτι τέτοιο αποτελεί… τρελό όνειρο. Με την καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και στο συμβούλιο, τότε θα τα καταφέρουμε. Δεν βάζουμε κανένα ταβάνι».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα