Woods is back!

Στον δρόμο για την κορυφή του γκολφ επιστρέφει ο Αμερικανός πρώτην Νο1 γκολφέρ στον κόσμο Τάιγκερ Γουντς. με εκκίνηση το Αυστραλιανό όπεν

Ο Αμερικανός γκολφέρ που εδώ και δύο χρόνια έχει πάρει την κατιούσα λόγω των τεράστιων προσωπικών προβλημάτων που προέκυψαν από την αποκάλυψη των εξωσυζυγικών του περιπετειών, πείστηκε ότι η περίοδος… θλίψης και αυτοτιμωρίας τελείωσε και ήρθε η ώρα να ανακτήσει το κύρος του στα πράσινα κορτ.

Ο κάτοχος 14 τίτλων major έχει φτάσει

από το Νο1 στο Νο 58 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα διεκδικήσει ανάμεσα σε 8 από τους 20 κορυφαίος στον κόσμο το έπαθλο του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων που δίνει το 107 ετών τουρνουά της Ασυτραλίας.

«Ακόμη κι αν είσαι ο Γιουσέιν Μπολτ χρειάζεσαι προπόνηση, δεν πας έτσι απλά να κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ» είπε ο Αμερικανός κατά την θερμή υποδοχή των οπαδών Down Under. «Επιτέλούς μπορώ να προπονούμαι» πρόσθεσε αναφερόμενος στο ότι ξεπέρασε τραυματισμούς σε αχίλλειο τένοντα και γόνατο.

Όσο για το Αυστραλιανό: «Πάντα ήθελα να το κερδίσω από μικρό παιδί που το παρακολουθούσα στην τηλεόραση»

Ο δρόμος όμως για το Νο1 ξεκινά από την Αυστραλία και με κατάκτηση του τίτλου αυτού όλα πλέον είναι ανοικτά.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα